skriva se s obitelji

VIDEO Ukrajinka na Tik Toku objavljuje snimke iz skloništa: 'Ovako izgledaju dani nakon ruskih napada'

Foto: TikTok
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Foto: TikTok
05.03.2022.
u 10:44
Snimke prikazuju kako mlada Ukrajinka i njena obitelj u nekadašnjem uredu njezinog oca pokušavaju voditi barem prividno normalan život dok se skrivaju od ruskih vojnika.
Pogledaj originalni članak

Rat u Ukrajini i dalje bjesni, a brojni Ukrajinci koji nisu napustili svoju državu skrivaju se po skloništima. Jedna Ukrajinka pratiteljima na Tik Toku, kojih ima više od 94 tisuće, svakodnevno pokazuje kako izgleda njezin život dok traje ruska invazija.

Snimke prikazuju kako djevojka i njena obitelj u nekadašnjem uredu njezinog oca pokušavaju voditi barem prividno normalan život dok se skrivaju od ruskih vojnika.  "Moj tipični dan u skloništu", "Kako moja mama kuha u skloništu", "Živim svoj najbolji život. Hvala Rusija", "Ovako izgleda ukrajinski dan nakon pet dana ruskih napada", naslovi su nekih od objava koje je tiktokerica Valerisssh objavila na svom profilu.

@valerisssh Living my best life 🥰🥰🥰 Thanks Russia! #ukraine #stopwar #russiastop ♬ Che La Luna - Louis Prima

U komentarima su joj brojni pratitelji pružili podršku. "Divim se vašoj hrabrosti i optimizmu", "Nevjerojatno je kako se dobro držite, šaljemo vam svu ljubav svijeta", "Vi ste nevjerojatna obitelj. Čuvajte se", "Bitno je da ste pozitivni", pisali su im pratitelji.

@valerisssh Run away from Putin! Simple day, simple life😁 Nothing special! #ukraine #stopwar ♬ original sound - Valerisssh

Bilo je i onih koji smatraju da su trenutno brojni Ukrajinci u trenutno puno goroj situaciji te da na snimke ne treba generalizirati.

"Ne želim da svijet stekne krivu sliku. Dok se ovo događa neke bebe se rađaju u podzemnim željeznicama", napisao je jedan pratitelj.

@valerisssh Ukrainian blinchiki in a bomb shelter✨ #ukraine #stopwar #russiastop ♬ Ice Dance (From "Edward Scissorhands") - Ashton Gleckman
@valerisssh Third Word War! Putin, thank u #ukraine #stopwar #russiastop ♬ Je te laisserai des mots - Patrick Watson

VIDEO Antonia Ćosić nominirana je za Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.