'meni ti je ovo bezveze'

VIDEO Martina ostala u šoku! Šuput uzela škare u ruke i ošišala Tomčić prije finala

Foto: Instagram
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
Foto: Instagram
24.12.2019.
u 12:21
- Meni ti je ovo bez veze, kaj ti imaš - kazala je Šuput dok istovremeno uzela Martiniku kosu u ruke i ostavila u šoku opernu pjevačicu.
Pogledaj originalni članak

Iza nas je još jedna uzbudljiva sezona Supertalenta u kojoj su pobjedu odnijeli članovi plesne skupine Transform Crew. A osim nevjerojatnih talenata gledatelje su na društvenim mrežama zabavljale i dogodovštine iza kulisa. Članica žirija Martina Tomčić na svom je Instagramu objavila snimku na kojoj je šiša ni manje ni više nego Maja Šuput.

- Meni ti je ovo bez veze, kaj ti imaš - kazala je Šuput dok istovremeno uzela Martiniku kosu u ruke i ostavila u šoku opernu pjevačicu. - Majooooo - vikala je Martina, a što se dogodilo nakon toga gledatelji nisu uspjeli doznati s obzirom na to da je video u tom trenutku prekinut.

Martina je potom neposredno prije finala pozirala s kraćom frizurom, a fotografiju joj je uredio Marko Grubnić. Njezino novo izdanje svidjelo se obožavateljima koji su je zasuli komplimentima.

Podsjetimo, u sinoćnjoj emisiji titulom sedmog hrvatskog Supertalenta okrunili su se Transform Crew. Osim laskave titule pobjednika sedme sezone, Transform crew osvojio je i nagradu od 200 tisuća kuna. Do posljednjeg trenutka na pozornici Supertalenta bilo je neizvjesno, a tu neizvjesnost s pobjednicima dijelili su Marko Antolković i Step'n jazz kao drugo i trećeplasirani kandidati sedme sezone hit showa.

Inače, Transform crew bili su zlatni gumb Maje Šuput, a pobjedu su odnijeli koreografijom inspiriranom Fantomom iz opere. „Ako vi danas pobijedite to je zato što ste savršeni, kostimografija, dramaturgija, ples, sve! Vi ćete pobijediti jer ste najbolji, a ne jer vas je puno!“ ushićena je bila. Janko je kazao kako je bez teksta i čestitao im na nastupu, a Martina im je poručila: „Ono što je vaš najveći supertalent je kroz ples pričanje priče, a uz to korištenje svih mogućih resursa.“

Martinin zlatni gumb Marko Antolković kojega prati glas božanskog vokala, nastupio je s Verdijevom Traviatom te mijenjao tenor i kontratenor. „Mislim da se nikada neću prestati čuditi tom Božjem daru i toj nevjerojatnoj lakoći življenja glazbe koju ti utjelovljuješ. Večeras smo mi jako sretni što si s nama ovdje i ja neću kriti svoju skromnost, ti si moj supertalent!“ poručila mu je Martina. „Vi ste gospon Marko jedan fenomen, ovo je bilo nevjerojatno!“ dodao je Janko, Davor je pohvalio i njegove plesne momente nastupa, a Maja je zaključila: „Ti si apsolutni šećer na kraju emisije“

Plesači s najbržim nogama, Step'n dance ponovno su razdrmali cijelu studio Supertalenta. „To što vi radite, to je sve samo ne lupanje nogama. Ovaj nastup bi mogao biti postavljen na bilo kojoj pozornici na svijetu!“ poručio im je Janko, a Maja je kazala kako je ovo jedan od nastupa od kojega zastane srce. „Vi ste pravi hrvatski proizvod, vi ste svjetsko, a naše!“ zaključila je. Martina je priznala kako je na početku bila zabrinuta jer su ušetali u neatraktivnim nastupima, no kasnije je ostala zadivljena.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar maxist
maxist
16:09 24.12.2019.

Martina se fino popravila od početka do sad...---ko da je cijelo vrijeme njam njam Božič

MA
marijanka
15:26 24.12.2019.

Majo znala sam da si otkacena, ali da si toliko blesava ??????

Avatar Golum
Golum
13:13 24.12.2019.

Na ceg to lici bez sminke...ajmee