nije imao strpljenja

VIDEO Frontmen legendarnog benda vikao na fanove: 'Budite je*eno pristojni'

Foto: youtube
Foto: Charles Guerin/Press Association/Pixsell
chris martin
Foto: Reuters
Coldplay
Foto: REUTERS
25.01.2020.
u 18:02
Na YouTubeu se počela širiti snimka na kojoj Chris Martin, pjevač grupe Coldplay viče na fanove koji su ga tražili autogram.
Pogledaj originalni članak

Frontmen britanskog benda Coldplay Chris Martin iznenadio je obožavatelje svojom reakcijom nakon što su ga upitali za autogram nakon humanitarnog koncerta. Naime, snimka koja je počela kružiti YouTubeom prikazuje vidno uznemirenog pjevača koji viče na fanove.

- Nemojte vikati, nemojte biti tako agresivni. Tretirajte me kao ljudsko biće! Budite je*eno pristojni. Tretirajte ljude s poštovanjem - govorio je Martin povišenog tona.

 - Svi autogrami koje potpišem završe na je*enom eBayu, uvijek potpišem barem jedan svakome. Možda imam obiteljskih s*anja ili sam imao us*anu gažu - vikao je Martin na njih, a potom se udaljio u drugom smjeru ubrzanim korakom. Inače je Chris poznat kao strpljiv i miran glazbenik koji se rado posveti fanovima kada mu prilike to dopuste. Podsjetimo, ovog ljeta Chris Martin i glumica Dakota Johnson prekinuli su u tajnosti nakon dvije godine ljubavne veze.

Navodno se frontmen benda Coldplay pohvalio prijateljima kako je opet slobodan, a Dakota nije to još tu informaciju povjerila prijateljima, ali  ona od početka njihove veze nije u javnosti nikada dijelila detalje o svom odnosu s Chrisom. Chris je planirao zaruke s 13 godina mlađom glumicom i šuškalo se kako će se  i vjenčati i zato nikome nije jasno što je dovelo do prekida. 

Dakota se odlično slagala i s Gwyneth Paltrow, bivšom Chrisovom suprugom i često su objavljivale zajedničke slike na Instagramu.  Zadnji put su Chris i Dakota zajedno viđeni prije tri mjeseca i to u društvu njegove djece Apple i Mosesa. Glumica i pjevač upoznali su se 2017. godine i ubrzo su postali par, a Dakota je samo jednom odgovorila na pitanje o vezi s Chrisom.
 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BO
boamarkchan
22:30 25.01.2020.

MooXi.net - sjajan projekt za odrasle koji žele pronaći seksualnog partnera