upao u kadar

Večernji gaf na Novoj TV: umjesto turske serije pojavio se zbunjeni Petar Pereža

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Zagreb: Voditelj Dnevnika Nove TV Petar Pereža
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Zagreb: Voditelj Dnevnika Nove TV Petar Pereža
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Zagreb: Voditelj Dnevnika Nove TV Petar Pereža
03.03.2022.
u 09:12
Dok se emitirao reklamni blok, na ekranu se pojavio voditelj Vijesti Nove TV koji je pomalo zbunjeno kazao: "Još od početka rata nisi radio ovo", a zatim je dodao: "Tako reci."
Pogledaj originalni članak

Gledatelji Nove TV sinoć su se iznenadili kad se usred emitiranja turske serije "Nevjera" odjednom u kadru pojavio Petar Pereža (42). Naime, dok se emitirao reklamni blok, na ekranu se pojavio voditelj Vijesti Nove TV koji je pomalo zbunjeno kazao: "Još od početka rata nisi radio ovo", a zatim je dodao: "Tako reci." 

Iza Perežinih leđa mogli smo vidjeti natpis "Večernje vijesti", pa se vjerojatno radilo o tome da je Petar snimao najavu za Vijesti, a tehničkom pogreškom ta je najava otišla uživo u program. 

Pereža je prošle godine u intervjuu za Večernji list govorio o tome kako se snalazi sa stresom na poslu. 

– Uvijek postoji trema i stres jer je neizvjesno hoće li sve proći u redu. Sve ide uživo, ali vjerujte mi, prošli smo sve moguće crne scenarije koji se mogu dogoditi, osim padanja reflektora izravno na glavu. To se valjda neće ni dogoditi, haha – kazao je tada voditelj i dodao kako gleda na pogreške. 

– Kada nešto zabrljam ili zafrfljam – ne trebam ni gledati jer već znam da nije bilo dobro. Prostora za napredak uvijek ima, pogotovo na energetskoj razini. Ali ovako iz čista mira da si tražim greške, nisam takav mazohist, ha-ha – rekao je Pereža. 

VIDEO:  Mia Dimšić i Damir Bačić govore o Dori i optužbama kako je pjesma Guilty Pleasure – plagijat

 

 

za borbu protiv terorizma

VIDEO U Zagrebu najmodernija vojna oprema. Pogledajte moćni stroj hrvatske proizvodnje

Sveučilišna bolnica koja nikad nije dovršena uz obalu Save u Novom Zagrebu, točnije naselju Blato, poslužila je kao simulacija ratnog polja, a na njemu su prijetnje brojne. Kemijske, biološke, nuklearne, radiološke i eksplozivna djelovanja opasan su sigurnosni izazov na koji je tijekom ovoga tjedna odgovorila međunarodna konferencija NCT Europe & PRO Challenge 2024 koja je u Zagrebu povezala gotovo 500 sudionika iz vojne industrije, specijalnih sigurnosnih snaga, policije i civilne zaštite.

INTERVJU KOJI JE ODJEKNUO

Analizirali smo oštar istup Pape Franje, otvorio je novi front

Papa je ponovno otvorio front prema konzervativnom krilu Katoličke crkve u SAD-u vrlo oštrim izjavama ove nedjelje u intervjuu CBS-ovoj emisiji „60 minuta“, u kojoj je američke konzervativne biskupe opisao kao one koji imaju “suicidalne stavove” jer su zatvoreni “unutar dogmatske kutije”. Pri tome misli na one poput nadbiskupa Salvatorea Cordileonea koji je zabranio Nancy Pelosi, koja je zagovarala pobačaj, primanje pričesti, što je papa u praksi odbacio

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

PU
Pup
15:32 03.03.2022.

srpska posla na srpskoj televiziji ..

ŽZ
Željeznički (Zeleni) most u ZG
13:05 03.03.2022.

Lud, zbunjen, normalan