uživa

Vanja Halilović objavila fotografiju u badiću i očarala, pozirala je na čarobnoj lokaciji

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
28.05.2023.
u 15:38
Ovoga puta se u Instagram pričama, bivša voditeljica pohvalila savršenom linijom u bijelom kupaćem kostimu, a pozirala je na bazenu s kojeg se širio prekrasan pogled.
Pogledaj originalni članak

Bivša voditeljica i Loto djevojka Vanja Halilović (39) u javnosti se ne pokazuje često, ali zato na društvenim mrežama dijeli brojne trenutke. Nađe su tu i fotografija s putovanja, kao i onih na kojima lijepa Vanja ističe svoju ljepotu. Ovoga puta tako je objavila fotografiju u bijelom badiću te još jednom dokazala da je opravdano smatraju jednom od najzgodnijih Hrvatica.

Ovoga puta se u Instagram pričama pohvalila savršenom linijom u bijelom kupaćem kostimu, a pozirala je na bazenu s kojeg se širio prekrasan pogled.

Foto: Instagram screenshot

Inače, Vanja trenutno radi kao direktorica u restoranu Barbieri‘s, koji je u vlasništvu njezina dugogodišnjeg partnera i zaručnika Frane Barbierija. Bivša voditeljica je otkrila kako je upravo u njemu pronašla 'bezuvjetnu potporu i ravnopravnog partnera', a par često putuje svijetom.

U travnju 2022. godine Vanja je napustila čelo marketinga Vinarije Kutjevo, što se saznalo putem službenog priopćenja na društvenim mrežama.

VEZANI ČLANCI:

- Odjelom marketinga Vinarije Kutjevo više neće rukovoditi Vanja Halilović, koja je nakon dvije godine uspješne suradnje i niza  odrađenih projekata, na osobni zahtjev zatražila razrješenje s te funkcije. Vanja je izrazila želju da svu svoju energiju i kreativnost ubuduće usmjeri u posvećivanje zahtjevnim osobnim projektima i nastavi obnašati dosadašnje funkcije u poduzetničkim vodama - napisali su, a kao dio priopćenja i Vanja je dala izjavu.

- Zahvaljujem svim kolegama, partnerima i medijima na podršci tijekom suradnje te uspješnoj realizaciji brojnih projekata na kojima smo zajedno radili proteklih godina. Izuzetno sam ponosna na sve rezultate za koje je zaslužan izvrstan timski rad i duh. Zahvalna sam na prilici koja mi se ukazala raditi u najstarijoj vinariji u Hrvatskoj te mogućnosti upoznavanja svih ljepota kutjevačkog kraja - zaključila je.

VIDEO Goran Bare koncertom zapalio splitske Gripe, tijekom nastupa više puta zaradio ovacije delirične publike

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar Burviles
Burviles
16:20 28.05.2023.

koga je očarala ??????

SE
Separator
17:34 28.05.2023.

Jedno vrijeme je radila na lokalnoj tv. Nema svoju kosu (ćelava), usne, obrve, nos, sise, itd.

OP
Ocvali pupoljak
11:32 29.05.2023.

Otišla mladost u nepovrat. Ne smijem napisati u sto ju potrošila. Mogla bi i ona put Zambije.