sjećate li se nje?

Valentina je u prvom 'Big Brotheru' došla skoro do finala: Ne živi više u Hrvatskoj, a evo što radi

Foto: Youtube Screenshot
Foto: RTL
Foto: YouTube screenshot
Foto: Facebook
30.03.2024.
u 15:30
Danas je dizajnerica interijera, kuharica, food blogerica i fotografkinja, ono što radi pokazuje na svom Instagram profilu. Ranije je živjela u Njemačkoj sa suprugom, a sada živi u Italiji, točnije u Napulju. Preselili su se tamo jer je njen muž preuzeo obiteljsku ljekarnu.
Pogledaj originalni članak

Jedna od kandidata prvog 'Big Brothera' koji se emitirao 2004. na RTL-u bila je i Valentina Tasić. Valentina je u prvoj sezoni došla skoro do finala, a nakon showa nije se previše oglašavala u medijima. Naime, Valentina je potpuno promijenila svoj život. "Sjećam se kad sam prvi put čula za riječ 'reality show' da mi je to bilo jako zanimljivo i nešto do tada neviđeno kod nas. Obavezno sam htjela sudjelovati, što nikoga od mojih nije čudilo. Od djetinjstva sam bila sklona izazovima i lako prihvaćala novine. Samo iskustvo je bilo super, odgovaralo je onome što sam i očekivala. Godila mi je tzv. 'instant slava' jer nisam smatrala da sudionicima realitija ikakva druga slava priliči, budući da se nije radilo o nikakvim posebnim talentima, samo osobnostima", ispričala je svojedobno za The Flow

 

Danas je dizajnerica interijera, kuharica, food blogerica i fotografkinja, ono što radi pokazuje na svom Instagram profilu koji zaista izgleda prekrasno. Ranije je živjela u Njemačkoj sa suprugom, a sada živi u Italiji, točnije u Napulju. Preselili su se tamo jer je njen muž preuzeo obiteljsku ljekarnu. 

"I to se sve odvijalo prebrzo. Od danas do sutra sam se našla s malim djetetom u Italiji daleko od obitelji, prijatelja i poznanika. Jedino što sam imala pored muža i sina, te što sam smatrala samo svojim, bila je fotografija. Tako sam nastavila sve intenzivnije fotografirati, sve do dana kad mi je zazvonio telefon i nazvao me jedan od poznatih proizvođača gotove hrane. Tražio me da uslikam nekoliko fotografija za njegov brand", ispričala je Valentina. 

VIDEO Kate Middleton ima rak: Otkrila dijagnozu, oglasio se kralj Charles i pružio joj podršku

HASSANOVI RATOVI

'Kada je počeo taj rat, bio sam desetogodišnje dijete s puškom u ruci. Ranjen sam više puta, izgubio sam brata, prijatelje'

Večernjakovci Hassan Haidar Diab i Robert Bubalo snimili su dugometražni dokumentarac ‘Hassanovi ratovi’ o životnoj sudbini koja ostavlja bez daha. Iz filma čija je premijera 4. lipnja u Velikoj Gorici može se iščitati da je Hassan, kao obrambeni mehanizam, gotovo izbrisao svu svoju prošlost, koju sada pred kamerama, uz pomoć svoje obitelji, pokušava sklopiti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.