zarobljeni u stanu

Uznemirujući video! Glumac danima boravio uz tijelo sestre koja je umrla od koronavirusa

Foto: Facebook
Uznemirujući video! Glumac danima boravio uz tijelo sestre koja je umrla od koronavirusa
12.03.2020.
u 12:30
Franzese je otkrio i da je njegova sestra bolovala od epilepsije, a na koronavirus je testirana isključivo zbog toga što je njezin brat inzistirao da je se testira. Nakon što su stigli rezultati, cijela obitelj stavljena je u samoizolaciju
Pogledaj originalni članak

Talijanski glumac i fitness trener Luca Franzese šokirao je svoje pratitelje na društvenim mrežama nakon što je objavio potresan video u kojem je prikazao mrtvo tijelo svoje sestre koja ja preminula od koronavirusa.

Luca, koji se pojavio u talijanskoj kriminalističkoj televizijskoj seriji Gomorra, tvrdi da je njegova sestra Teresa preminula u subotu u svom domu u Napulju te da joj je bio dijagnosticiran COVID-19.

– Moja je sestra jučer umrla, vjerojatno zbog virusa, a ja od jučer navečer čekam odgovore. Ljudi, propali smo. Italija nas je napustila – rekao je u prvom od videa koji je objavio prije nekoliko dana.

Dan kasnije otkrio je kako su još tri člana njegove obitelji zaražena koronavirusom.  Nastavlja se noćna mora – istaknuo je.

Franzese je otkrio i da je njegova sestra bolovala od epilepsije, a na koronavirus je testirana isključivo zbog toga što je njezin brat inzistirao da je se testira. Nakon što su stigli rezultati, cijela obitelj stavljena je u samoizolaciju.

Talijanski mediji pišu i kako od 8. ožujka jedan lokalni političar pokušava pronaći pogrebni ured koji bi zbrinuo tijelo preminule Terese. Nakon što se Lucin video proširio društvenim mrežama, djelatnici pogrebnog poduzeća došli su u njegov dom i zbrinuli tijelo. Teresa je u međuvremenu i pokopana, no bez prisustva obitelji.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

DU
Deleted user
12:56 12.03.2020.

"Ljudi, propali smo. Italija nas je napustila" kako tipično za Talijane.

Avatar mrkyyy
mrkyyy
13:23 12.03.2020.

Umrla mu je sestra. Kakva divna prilika za snimiti video i objaviti na društvenim medijima. Brave new world.

DU
Deleted user
13:34 12.03.2020.

Neodgovornim ponašanjem su urušili zdravstveni sustav u zemlji, a onda se čude što ih je "Italija napustila"???

Još iz rubrike Showbiz