ozlijedila se

Uzbuna u vili: Jedna kandidatkinja završila u bolnici!

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
12.12.2018.
u 14:38
Kako bi ih razveselio djevojke Goran ih je vodio na karting gdje se dogodila nezgoda.
Pogledaj originalni članak

Dan je počeo Goranovim pripremanjem doručka za djevojke da bi se potom dotaknuli nekih ozbiljnih tema poput samohranog majčinstva i žena koje su bile zlostavljane pa su djevojke, pišući motivacijska pisma ženama koje su se, nažalost, našle u takvoj situaciji, proživjele vrlo emotivne trenutke, a neke su se prisjetile i vlastitih iskustava...

Kako bi ih malo razveselio, Goran ih je poslije vodio na karting, gdje se dogodila manja nezgoda – sudarile su se Iva i Hana i pa je plavokosa Zagrepčanka završila u bolnici.

Najbolja vozačica bila je Anezi, koja je potom dobila novi izazov koji je uspješno prošla! Koja je bila Anezina nagrada, kako je Goran reagirao kad je doznao da je Iva u bolnicu te koju je sljedeću kandidatkinju pozvati na spoj gledatelji mogu doznati večeras u 21 sat na RTL-u u showu 'Gospodin Savršeni'.

Gdje su i što danas rade zvijezde prvog hrvatskog realitya. 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
18:17 12.12.2018.

Emisija odlična za balkance...emisija s puno lažni emocija, tračeva itd itd.... nadmašili su i Turke i Egipćane....

VK
VKSS
17:15 12.12.2018.

Ovaj nezaposlen kako on misli kad osvoji zenu placati joj silne izlete...ovo je toliko lazno da ne moze biti laznije