Izvrijeđale ju

Usred povratničkog koncerta oplele po bivšoj članici: 'Ona je jadna krava'

Foto: Fiona Hanson/Press Association/PIXSELL
Spice Girls
Foto: Pixsell
'(From L) Spice Girls Victoria Beckham, Spice Girls Gerie Halliwell, Spice Girls Emma Bunton, Spice Girls Melanie Chisholm and Spice Girls Melanie Brown perform during the closing ceremony of the 201
Foto: Matt Crossick/Press Association/PIXSELL
Spice girls
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL
Foto: screenshot
Foto: Profimedia
Foto: PA/Pixsell
15.07.2019.
u 21:45
Emma Bunton, Melanie Brown, Melanie Chisholm i Geri Horner u svibnju su održale prvi koncert nakon duže stanke i najavile nadolazeću turneju.
Pogledaj originalni članak

Victoria Beckham više puta je izjavila koliko su za nju važne godine u kojima je bila dio Spice girls sastava, ali i da se neće pridružiti ponovnom okupljanju i turneji na koju su krenule preostale članice.

To se, navodno, nije svidjelo ostalim djevojkama, a jedna od njih odlučila je to nezadovoljstvo podijeliti s publikom. Nepoznat izvor za Mirror je izjavio da se Mel C koristila pogrdnim imenima da bi opisala Victoriju, koja nije bila prisutna, prenosi Azra.

"Rekli su nam da moramo ugasiti mobitele kako to nitko ne bi snimio, a zatim je Mel C počela pričati o bivšoj kolegici i, između ostalog, nazvala Victoriju jadnom kravom. Ne mogu reći da je krivim, ali nije bilo lijepo za čuti. Isto tako, Victoria je barem mogla doći na neki njihov koncert kada je već odbila nastupati s njima", priznao je nepoznati izvor.

Foto: Profimedia

Prvi povratnički koncert nije prošao idealno za djevojke iz grupe Spice girls. Melanie B se nakon koncerta zahvalila obožavateljima i rekla da se nada da će ozvučenje biti bolje, a na društvenim mrežama se oglasila se i Victoria Beckham koja je curama poželjela sreću.

Podsjetimo, Emma Bunton, Melanie Brown, Melanie Chisholm i Geri Horner u svibnju su održale prvi koncert nakon duže stanke i najavile nadolazeću turneju.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ZA
zagi101
23:14 15.07.2019.

ne kužim pa nitko ju ne može prisiliti da nastupi, ima love i šta će joj blamiranje, a ove jadne pokušavaju nekaj zaraditi al teško, nikad nisu bile neke zvijezde, više medijski napuhano

GV
golub Vaso
04:19 16.07.2019.

Victoria ima dovoljno para, nije očajna kao ostatak.