čudna situacija

Uplakani Kanye na predizbornom skupu govorio o abortusu, obožavatelji misle da mu je potrebna pomoć

Foto: RICHARD ELLIS/Newscom/PIXSELL
Kanye West Holds First Campaign Event in South Carolina
Foto: RICHARD ELLIS/Newscom/PIXSELL
Kanye West Holds First Campaign Event in South Carolina
Foto: RICHARD ELLIS/Newscom/PIXSELL
Kanye West Holds First Campaign Event in South Carolina
Foto: RANDALL HILL/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Rapper Kanye West gets emotional as he holds his first rally in support of his presidential bid in North Charleston
Foto: RANDALL HILL/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Rapper Kanye West holds his first rally in support of his presidential bid in North Charleston
20.07.2020.
u 21:58
Naime, reper je, odjeven u pancirku, vrlo strastveno govorio kako američka aktivistica Harriet Tubman nije oslobodila robove već ih prodala drugim bijelcima.
Pogledaj originalni članak

Iako su mnogi obožavatelji već počeli sumnjati da se s reperom Kanyeom Westom nešto čudno događa kad je najavio da ulazi u utrku za predsjednika Amerike prije par tjedana, potvrdu su dobili na predizbornom skupu koji je održao ovaj vikend. Naime, reper je, odjeven u pancirku, vrlo strastveno govorio kako američka aktivistica Harriet Tubman nije oslobodila robove već ih prodala drugim bijelcima.

Nakon toga je skakao s teme na temu pa sa suzama u očima podijelio da je njegova supruga Kim Kardashian West razmišljala o pobačaju, te da je njegov otac htio da ga njegova majka abortira.  Za vrijeme govora zahtijevao je potpunu tišinu i čak je tražio da zaštitari izbace nekoliko osoba. Obožavatelji, ali i poznate osobe već su na Twitteru počeli komentirati da misle da mu je potrebna pomoć. S druge strane njegova supruga se ne oglašava oko svega, drži se podalje i samo objavljuje fotografije proizvoda koje prodaje.

Nije tajna da Kanye boluje od bipolarnog poremećaja, ali isto tako i da odbija piti lijekove jer kaže da mu oni uništavaju kreativnost. Poznato je i da reper često ne zna smireno i konstruktivno artikulirati svoje poglede na svijet(osim u pjesmama). Često zbog toga mnogi misle da je ponovno odlučio svoje probleme liječiti alkoholom, što priznaje, da je radio ranije.

 - Nisam pio otkad sam shvatio da imam problem. Nikada to nisam priznao, a nitko me nije ni pozvao na red i rekao mi "Hej, ti si alkoholičar" - tvrdi West. - Shvatio sam to jednog dana kada sam radio na svojoj kolekciji i išao popiti votku koja mi je bila u frižideru. Pogledao sam bocu i odustao rekavši: "Sotono, nećeš me danas pobijediti" - kaže reper.
Reper je prije tri godine tvrdio da je dužan 53 milijuna dolara, u isto vrijeme je otkazao turneju koja bi mu donijela velike količine novca i prijavio se u psihijatrijsku bolnicu. Nije mogao spavati i patio je od privremene psihoze. Liječnici su mu dijagnosticirali bipolarni poremećaj, i kako on tvrdi, držali su ga vezanog i ''šopali'' ga lijekovima koje je on po izlasku iz klinike jednostavno prestao uzimati i okrenuo se vjeri. Tome je posvetio i cijeli album 'Jesus is King' koji je izdao prošle godine. Zbog albuma se i pomirio s ocem kojeg je spomenuo u govoru na skupu, te u jednom videu napisao kako mu je trebalo 42 godine da shvati da mu je on najbolji prijatelj.

Kanye je o kandidaturi za predsjednika Amerike 2020. počeo govoriti već prije no što je Donald Trump izabran 2016. Ove godine je odlučio stvarno kandidirati, a stranku je nazvao 'Birthday Party'(Rođendanska proslava). Mnogi stručnjaci su ipak uvjereni kako je sve ovo samo performans kojim pokušava promovirati svoj deseti album.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz