KRIV JE WEINSTEIN

Uma Thurman objavila snimku nesreće u kojoj je zamalo poginula

Foto: Screenshot
Uma Thurman
Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
Uma Thurman
Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
Uma Thurman
Foto: Press Association/PIXSEL
Uma Thurman
Foto: Reuters/ PIXSELL
Uma Thurman
Foto: Reuters/ PIXSELL
Uma Thurman
06.02.2018.
u 09:49
– Ne vjerujem da je Tarantino imao ikakve loše namjere, premda okolnosti ove nesreće graniče s kriminalnim djelom – napisala je Thurman i dodala kako je Tarantino izrazio žaljenje zbog svega i dao joj snimku događaja, iako je znao da mu to može naštetiti karijeri.
Pogledaj originalni članak

Glumica Uma Thurman sinoć je na svojem profilu na Instagramu objavila snimku nesreće prilikom snimanja filma "Kill Bill", a o kojoj je govorila prije nekoliko dana u intervjuu za New York Times.

Thurman je tada kazala kako ju je redatelj prisilio da sama vozi automobil koji nije bio siguran za vožnju. Inzistirala je da je zamijeni kaskader, no redatelj Quentin Tarantino to nije htio. Uma je automobil, koji je tehničar na setu proglasio neispravnim, vozila po neasfaltiranoj cesti. Na videu se vidi kako skreće s ceste i udara u palmu. Priskočili su članovi tehničke ekipe i Tarantino, koji  su je izvukli iz automobila. Ozlijedila je vrat i koljena i, kako je rekla, zbog toga i danas ima problema.

– Ne vjerujem da je Tarantino imao ikakve loše namjere, premda okolnosti ove nesreće graniče s kriminalnim djelom – napisala je Thurman i dodala kako je Tarantino izrazio žaljenje zbog svega i dao joj snimku događaja iako je znao da mu to može naštetiti u karijeri.

– Ponosna sam na njega zbog toga. Zbog svega ne krivim njega, nego producente Harveya Weinsteina, Lawrencea Bendera i E. Bennetta koji su lagali i uništili dokaze. Bili su zlobni i zbog toga ih može biti sram do kraja života – napisala je Thurman. 

Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
Uma Thurman
Foto: DPA/PIXSELL
Uma Thurman attending the 'Nymphomaniac: Volume 2 - Directors Cut' premiere at the 71nd Venice International Film Festival on September 1, 2014./picture alliance/DPA/PIXSELL
Foto: Press Association/PIXSEL
Uma Thurman
Foto: Instagram
Uma Thurman

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LW
Leola_Wall5178
10:36 06.02.2018.

Google mi platiti $ 6000 do $ 8000 tjedno za on-line radeći od home.i su napravili $ 28705 u ovom mjesecu online rad od kuće. Većina posebnih stvari je mnogo zanimljivo da posao je samo provjeriti neke web stranice i ništa drugo. Uživajte u punnom radnom vremenu i slobodnom novcu, također strašnoj karijeri u životu .... samo kliknite web stranicu dano u nastavku >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­w­w.T­r­g­o­v­i­n­a­9.​C­o­m