'IMALA SAM SREĆU'

Udovica Boba Sageta emotivnom posvetom oprostila se od pokojnog supruga

Foto: Instagram
Kelly Rizzo i Bob Saget
Foto: Instagram
Kelly Rizzo i Bob Saget
Foto: OConnor / AFF-USA.com
Bob Saget 1956 - 2022
Foto: AMN/ZOJ
U 65. godini preminuo komičar Bob Saget , tata iz serije "Puna kuća"
Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS
FILE PHOTO: Actor Bob Saget arrives at the 2017 Film Independent Spirit Awards in Santa Monica
17.01.2022.
u 15:25
-  Moj divni muž. Nakon dugo razmišljanja ovog tjedna pokušavam, zaista se trudim, ne misliti da mi je ukradeno vrijeme s njim. Umjesto toga počinjem razmišljati - koliko imam sreće da sam bila udana za najnevjerojatnijeg čovjeka na svijetu - napisala je Kelly Rizzo
Pogledaj originalni članak

Kelly Rizzo (42), udovica pokojnog glumca Boba Sageta  na Instagramu je objavila emotivnu ispovijest i tako se oprostila od voljenog supruga. 

-  Moj divni muž. Nakon dugo razmišljanja ovog tjedna pokušavam, zaista se trudim, ne misliti da mi je ukradeno vrijeme s njim. Umjesto toga počinjem razmišljati - koliko imam sreće da sam bila udana za najnevjerojatnijeg čovjeka na svijetu. Baš ja sam bila ta koja je posljednjih šest godina dijelila ovu ludu vožnju s njim. Učinili smo jedno drugo najsretnijima ikad i zauvijek si promijenili živote. Ja sam bila ta koja ga je voljela i čuvala. A on je zaslužio svaki komadić te ljubavi - napisala je Rizzo i dodala kako ne žali ni za čim i da su si svaki dan govorili koliko se vole i da zna koliko ju je volio do posljednjeg trenutka te da mu je zahvalna na tome.

 

 - Bob je još toliko toga htio učiniti. Moja će misija biti podijeliti sa svijetom koliko je bio nevjerojatan i pokušati na neki mali način nastaviti širiti njegovu poruku ljubavi i smijeha. Također želim istaknuti koliko mu je Zaklada za istraživanje sklerodermije bila važna. I njegovim curama, uvijek ću vas voljeti svim srcem. Dušo, volim te više od svega, zauvijek - zaključila je Kelly. 

Saget i novinarka Kelly Rizzo (42) vjenčali su se 2018. godine, a prije nje  bio u braku sa scenaristicom i bivšom odvjetnicom Sharri Kramer, s kojom ima kćeri Aubrey, 34, Laru, 32, i Jennifer, 29. Rizzo je prošle godine na TIkToku otkrila kako su se upoznali kada ju je kontaktirao na Instagramu. 

- Mislim da je Bob tražio dobru djevojku sa srednjeg zapada, djevojku iz Chicaga, poput mene. Pa je vidio moj Instagram i rekao je: 'Oh, nisu samo selfiji i bikiniji, ona zapravo radi zanimljive stvari. Ima ovu emisiju o hrani i emisiju o putovanjima. Čini se zanimljivom - rekla je Rizzo u videu.  I sam Saget je pričao o svom braku u videu kojeg je podijelio na društvenim mrežama. 

- Ono kad se javiš na Instagram prekrasnoj gastro influencerici i oženiš se s njom... a sada ne mogu koristiti svoju kuhinju - rekao je Saget.  Podsjetimo, Saget je iznenada preminuo 10. siječnja u 66. godini života. Najpoznatiji je po ulozi Dannyja Tannera u seriji "Puna kuća", ali i vođenju emisije "Šaljivi kućni video". 

VIDEO: Počinje izbor za Večernjakovu ružu: Sve nominirane potražite u Večernjem listu i na portalu

 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.