Stiže i prinova

Udala se glumica Ana Majhenić: Živjeli Hercegi!

Foto: Boris Ščitar
Ana Majhenić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Ana Majhenić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Ana Majhenić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Ana Majhenić
01.05.2018.
u 14:54
Glumica i njen partner Antun Herceg ozakonili su svoju vezu, a uskoro će dobiti i prvo dijete
Pogledaj originalni članak

Glumica Ana Majhenić i njen dečko Antun Herceg uplovili su u bračnu luku, a sretnu vijest je Ana podijelila na Facebooku.

- Živjeli Hercegi - napisala je Ana ispod fotografije na kojoj su ona i suprug. Kolege glumci u komentarima su joj čestitali.  Par očekuje i prvo dijete.

 

 

- Htjeli smo bebu i neizmjerno sam sretna. Prva dva mjeseca trudnoće bila su mi teška, imala sam mučnine i jako mi se spavalo.  Smetali su mi mirisi i nisam mogla jesti ništa od teške hrane. Antun mi je morao nakupovati tonu rižinih krekera i to sam, uz voće, najviše jela - rekla je za Gloriju nedavno. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
15:07 01.05.2018.

Nadam se da si se naspavala u ta dva mjeseca ... Više nebuš... Ili ... Kak to danas ide kod ovih prvorodilja u 37 godini .. Možda i bude ..