nina martina korbar

U 'Životu na vagi' izgubila je 40 kilograma, zatim oduševila u 'Supertalentu', a sada iznenađuje svojim projektom

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nina Martina Korbar
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Nina Martina Korbar
Foto: instagram
Foto: Nova TV
Foto: RTL
Foto: Nova TV
24.01.2022.
u 11:30
Prije tjedan dana pratitelje je počastila lijepom vijesti iz nastavka svog glazbenog putovanja. Naime, Nina je snimila svoju prvu pjesmu, a sada se pohvalila i da snima svoj prvi spot.
Pogledaj originalni članak

Bivša sudionica showa ''Život na vagi'' i natjecateljica u ''Supertalentu'' Nina Martina Korbar (28) nakon naprasnog odustajanja od showa ''Supertalent'' zbog koronavirusa, prije tjedan dana pratitelje je počastila lijepom vijesti iz nastavka svog glazbenog putovanja. Naime, Nina je snimila svoju prvu pjesmu, a sada se pohvalila i da snima svoj prvi spot. 

"Snimanje videa za 'Neprocjenjivo', moj prvi singl. Jedva čekam da čujete pjesmu. Jedva, jedva, jedva!", napisala je uz fotografiju na kojoj stoji na pozornici ispred kamere s mikrofonom u rukama. 

Pratitelji u komentarima bili su uzbuđeni zbog njezina uspjeha i izlaska novog spota.

Podsjetimo, prije tjedan dana na Instagramu podijelila je tajnu koju je dugo čuvala od pratitelja. 

"Spremni za moj prvi singl? Zove se 'Neprocjenjivo'. Ovu vijest sam jako dobro čuvala jer sam htjela napraviti veliko iznenađenje za sve i evoooo… uskoro izlazi van…Pjesma koju sam napisala potaknuta svojim putem i pobjedom koju sam ostvarila spram same sebe… ponosna sam i sretna, ali moram priznati, malo me i strah… jaaako želim da vam se svima svidi pjesma, da se pronađete u njoj, pjevate s guštom i osjećate se moćno! Hvala Ti Bože", napisala je na Instagramu.

Inače, Nina Martina zbog zaraze koronavirusom bila je prisiljena odustati od daljnjeg natjecanja u Supertalentu. Točnije, dva dana nakon generalne probe testirana je pozitivno zbog čega nije snimala polufinalnu emisiju. O svemu je tada obavijestila pratitelje na društvenim mrežama. 

U show ''Život na vagi'' ušla je sa 124, a izašla je s 84 kilograma. Sada na visinu od 169 centimetara ima 87 kilograma, a pala je i nekoliko konfekcijskih brojeva – nekada je nosila 56, a sada 42.

VIDEO>>Glazbena scena shrvana Akijevim odlaskom: 'U apsolutnom sam šoku. Bio je alfa i omega'

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.