Dodjela nagrada

U žiriju 'Večernjakove ruže' Ksenija Urličić, Miroslav Lilić i Željko Matić

večernjakova ruža
Foto: Siniša Hančić/pixsell
večernjakova ruža
večernjakova ruža
11.10.2013.
u 16:24
Uz Večernjakov tim o dobitnicima prestižne nagrade odlučivat će dugogodišnji urednici
Pogledaj originalni članak

Pripreme za povratak Večernjakove ruže i dodjelu koja će se održati u ožujku 2014. godine već su počele. Revno se popisuju svi projekti i zvijezde koje su nešto ostvarili tijekom godine, a popis nominiranih bit će objavljen već u siječnju. U odabiru najzaslužnijih televizijskih, radijskih i glazbenih ostvarenja u 2013. godini pomoći će nam i stručni žiri. Uz Večernjakov tim stručni žiri čine Ksenija Urličić, Miroslav Lilić i Željko Matić. Dugogodišnja HTV-ova urednica, majka Dore i cijenjena TV stručnjakinja Ksenija Urličić bez dvojbe je prihvatila svoju ulogu te odmah izjavila kako zna da će se dobro zabaviti. Njezin kolega i legendarni televizijski voditelj i urednik s istim je veseljem reagirao na ponudu da bude dio povratničke Večernjakove ruže. Puno nije dvojio ni glavni urednik Radija 101 Željko Matić, sretan što će i radijska lica, tj. glasovi, biti nagrađeni za svoj trud. Uskoro će se znati i kategorije u kojima će biti objavljene nominirane osobe i emisije, a naravno, utjecaj na odluku o nominiranima, a kasnije i dobitnicima, imat će i naši čitatelji. Njihovi glasovi pribrojit će se onima stručnog tima kako bi zaista samo najzaslužniji bili nagrađeni Večernjakovom ružom. U nominacije će ući samo projekti započeti tijekom 2013. godine.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.