bravo, micek!

U showu je izgubio više od 60 kilograma, a sada je konačno ostvario svoj veliki san

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram,RTL
Foto: Instagram, RTL
Foto: RTL
19.08.2019.
u 15:37
Bivši pobjednik 'Života na vagi' Alen Abramović pohvalio se uspjehom kolege iz showa Domagoja Sante.
Pogledaj originalni članak

Bivši kandidati 'Života na vagi' ne prestaju nizati uspjehe ni nakon showa. Većina njih i dalje marljivo radi na sebi i svom izgledu, a uspjehe su počeli nizati i na drugim područjima.

Domagoj Santo, znan kao Micek, u show se prijavio kako bi izgubio suvišne kilograme koji su ga sputavali da sjedne u auto.

- Htio sam naučiti voziti, ali nikad nisam znao kakav ću auto dobiti i hoću moći u njega sjesti- komentirao je u nekoliko navrata Domagoj.

Sad ne samo da je sjeo u automobil nego je u ruke primio i volan. Naime, Micek je uspio položiti vozački ispit, a njegovim uspjehom pohvalio se pobjednik Alen Abramović.

- Stigao mi Micek u posjet! Ispunio je svoj san da položi vozački i mali vozi ko Hamilton! - napisao je Alen na svom Facebooku objavivši fotografiju sebe i novopečenog vozača.

Foto: Instagram

Pogledajte i gdje ljetuju poznati Hrvati.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.