pala u depresiju

U realityju je izgubila 100 kg i promijenila život, a onda je uništila sve zbog droge

Foto: Instagram screenshot
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Instagarm
26.05.2019.
u 14:00
Producenti showa su prekinuli snimanje i odveli June doktoru, koji je ustvrdio da su joj leđa puna čvorova i da zbog toga trpi bolove i trne joj ruka.
Pogledaj originalni članak

Reality zvijezda Mama June Shannon, koju su mnogi zavoljeli u emisiji "Toddlers&Tiaras" u jednoj epizodi svog novog showa "Mama June: From Not To Hot izgubila je osjet u jednoj ruci, na što je njezin partner komentirao da "laže kako bi gledatelji prema njoj bili empatični".

Producenti showa su prekinuli snimanje i odveli June doktoru, koji je ustvrdio da su joj leđa puna čvorova i da zbog toga trpi bolove i trne joj ruka.

Foto: Youtube Screenshot

Shannon je komentirala kako ju najviše boli to što joj Geno ne vjeruje. June je u showu doživjela zavidnu transformaciju, izgubila je skoro 100 kilograma, a sredila je i zube.

No sve je pošlo po zlu kada su ona i partner Geno uhićeni u Alabami zbog posjedovanja cracka. Zbog ovisnosti i nebrige o zdravlju mama June izgleda sve gore, te je ostala bez novih zubi. Kaže da je pala u depresiju zbog koje ne želi iz kreveta, pa čak ne ide ni na frizuru ni na nokte. 

Cijela obitelj pozvana je na intervenciju kako bi joj dokazali da se treba trgnuti, a sudjelovala je i Honey Boo Boo, 13-godišnja Alana koja je proslavila cijelu obitelj. Ona je majci prigovorila što mora živjeti sa starijom sestrom koja ima 19 godina. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
Oblivion
14:57 26.05.2019.

Tko? Što? Čega? Koga? O kome?? Bitni za ovaj svijet ko i ovaj toaletni papir kojim ću obrisati dupe čim stisnem "pošalji".

LI
liliZG
14:23 27.05.2019.

ak joj muž nije vjerovao, nije to niš, meni nije vjerovala doktorica kad sam joj rekla da mi trne lijeva ruka i da ja mislim da je to od tog potkožnog čira , rekla mi da ona ionako niš ne može i otišla na more, nakon tri dana mi je srećom puknuo i preuzeo me zamjenski doktor i njegova sestra koji su sve uspješno sredili , ....