planule karte

U prodaju ide još 500 ulaznica za koncert Dine Merlina u Areni

Foto: reuters
U prodaju ide još 500 ulaznica za koncert Dine Merlina u Areni
20.12.2011.
u 20:12
Popularni Dino Merlin svoj će prvi koncert održati u zagrebačkoj Areni u četvrtak
Pogledaj originalni članak

Još 500 ulaznica sutra će biti pušteno u prodaju za koncert Dine Merlina koji će se održati u četvrtak, 22. prosinca, u zagrebačkoj Areni.

S obzirom da su karte za koncert popularnog Sarajlije gotovo rasprodane, menadžment pjevača odlučio je u prodaju pustiti još njih 500 i to za parter, a mogu se kupiti po cijeni od 130 kuna.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima, u Dancing Bearu, Dallasu, Eventim ticket shopu te na internet stranici www.eventim.hr.

- Hvala svakom koji su kupili ulaznicu i dolaze na moj koncert. Moja  publika u Zagrebu zaslužuje najbolje i ja ću dati najbolje od sebe. Moje pjesme - poručio je Dino Merlin.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ST
Starbuck
23:41 20.12.2011.

pa kakve ovo veze ima sa kulturom??

JA
jako77
07:27 21.12.2011.

... ako je Dino Merlin postao u Hrvatskoj \'kultura\', e onda je stvarno Hrvatska \'kulturna zemlja\' do zla boga! bolje neka ostane u svojoj mahali, i neka tamo maše ušima! Dino Merlin: \"moje pjesme\"! - ma koje su to njegov pjesme, a konkretno na zadnjem albumu pokr\'o sve što se pokrasti moglo - od Indije, pa dalje... Dino hvala lijepa, toliko od mene. dovoljno je što sam na tebe potrošio i ovo vrijeme tipkajući ove riječi. A koliko Dino voli Hrvatsku, i hrvatsku publiku - tako mu dragi Allah dželešanuh bio sudac i svjedok! Dino, ništa drugo nego obični munafik!