Nova uloga

U ''Najboljim godinama'' Nikolina Pišek kao nimfomanka i pijanica

Foto: Pixsell
U ''Najboljim godinama'' Nikolina Pišek kao nimfomanka i pijanica
07.07.2010.
u 10:00
Voditeljica Nove TV u seriji će biti supruga Enesa Vejzovića. Kako bi što kvalitetnije odradila ulogu, Nikolina je upisala tečaj glume pa je očekivati da će se lako snaći i kao glumica.
Pogledaj originalni članak

Uz Miru Furlan i Enesa Vejzovića, Nikolina Pišek još je jedno pojačanje druge sezone Najboljih godina. Voditeljica Nove TV glumit će nimfomanku koja se pokušava izliječiti od alkohola. Lijepa će Nikolina u seriji biti supruga Enesa Vejzovića, a njezin dečko Kristijan Curavić velika joj je podrška.

Uz kćer Hanu, upravo je Kike njezin najstroži kritičar. Nikolini poseban izazov predstavlja to što glumi 50-godišnjakinju, odnosno od nje se u seriji ne očekuje da pršti seksepilom.

Kako bi što kvalitetnije odradila ulogu, Nikolina je upisala tečaj glume pa je očekivati da će se lako snaći i kao glumica.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

IJ
ijelakov
11:24 07.07.2010.

do sad su bili pametni glumci . pa gdje ste nju našli pazi seksipina piše da je ona , u čemu ona nije ni za voditeljicu a kamoli više . dajte razmislite možda ima koja bolja ????

OB
-obrisani-
12:43 07.07.2010.

Upisat će tečaj glume i sve će biti riješeno. Jer pravi glumac se postaje za par tjedana. Možda joj se uloga i ne razlikuje od stvarnog života pa joj neće biti teško. Ali da je loša jest.

Još iz rubrike Showbiz