u kućnoj atmosferi

Trenutak koji nitko nije očekivao! Usred prijenosa uživo okupili se 'Prijatelji': 'Mi živimo zajedno'

Foto: Twitter
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Foto: Twitter
21.09.2020.
u 08:13
Jedan od najneočekivanijih trenutaka dodjele ovogodišnjih nagrada Emmy bio je onaj u kojem su se putem Skypea uživo javile zvijezde serije 'Prijatelji' Jennifer Aniston, Lisa Kudrow and Courteney Cox.
Pogledaj originalni članak

Iza nas je 72. dodjela televizijskih nagrada Emmy koja se prvi put održala virtualno zbog pandemije koronavirusa. Serije "Nasljeđe","Schitt's Creek" i "Čuvari" dominirale su ovogodišnjom dodjelom, a unatoč tome što nije bilo crvenog tepiha ni partyja, zabave i iznenađenja nije nedostajalo.

Jedan od najneočekivanijih trenutaka bio je onaj u kojem su se putem Skypea uživo javile zvijezde serije 'Prijatelji' Jennifer Aniston, Lisa Kudrow and Courteney Cox.

Iako je Aniston bila jedna od prezenterica na dodjeli te je bila nominirana i u kategoriji najbolje glumice za ulogu u seriji ''Jutarnji šou'', nitko nije mogao ni pretpostaviti da će se dogoditi ovo okupljanje ''Prijatelja''.

– Oh, i Courtney je tu – izjavio je iznenađeni voditelji Jimmy Kimmel nakon što se na ekranu uz Jennifer pojavila i njezina kolegica iz serije. – Da, mi živimo zajedno! Cimerice smo od 1994. godine – odgovorila je Aniston, a ubrzo su se u kadru pojavili i Lisa Kudrow te Jason Bateman te oduševili gledatelje.

Podsjetimo, nedavno je najavljeno i da će se ekipa'''Prijatelja'' ponovno okupiti na malim ekranima u specijalnoj epizodi serije koju bi trebala voditi Ellen DeGeneres. Specijal je sniman pred živom publikom, no zbog sigurnosnih mjera odgođeno je njegovo emitiranje jer producenti ne žele poticati ljude na snimanje uživo uslijed pandemije koronavirusa. Nakon što se situacija smiri, snimit će se i posebno okupljanje s Jennifer, Lisom, Courteney, Matthewom Perryjem, Mattom LeBlancom i Davidom Schwimmerom.

Foto: Twitter

 

 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar ShuPac
ShuPac
08:20 21.09.2020.

GIWLF ... x3

MC
McDonaldTrump
19:15 21.09.2020.

Bolje ih ne sretnuti ujutro kad se probude, bar do 11.00, jer im treba toliko da si ispeglaju lica puna silikona i botoxa. Cudovista koja bez fotoshopa plase djecu.