LJUPKA GOJIĆ

Treća djevojčica stiže za mjesec dana

Foto: Instagram
Ljupka Gojić Mikić
Foto: Instagram
Ljupka Gojić Mikić
Foto: Jelena Balić
Ljupka Gojić Mikić
Foto: Grgur Žućko/PIXSELL
Ljupka Gojić Mikić
Foto: Miley Cyrus/Twitter
ljupka gojić
14.09.2017.
u 11:21
Iako se vratila doma, u rodni grad, bivša i jedna od najuspješnijih manekenki Ljupka Gojić Mikić teško se privikava na Zagreb
Pogledaj originalni članak

Manekenska karijera u New Yorku i devet godina života u Japanu ipak su učinili svoje.

– Ondje mi je bilo lijepo, upoznala sam prekrasne ljude, život mi je bio jednostavan i slobodan. Japan je jako sigurna zemlja. Jana je sama išla u školu. Imaju odlična pravila koja olakšavaju život i odraslima i djeci – izjavila je Ljupka u novom izdanju tjednika Story. Zbog činjenice da su njezine kćeri Mila Amelie i Jana Sienna stekle mnoge prijatelje i usvojile divne i plemenite navike, Ljupka je teška srca napustila Japan.

– Curama nedostaje njihova ulica, a Jani škola i neki običaji. Znaju zaplakati navečer kad se sjete nekih pjesmica i kad ih uhvati nostalgija – priznala je Ljupka, kojoj prvi zagrebački tjedni prolaze u očekivanju suprugova povratka i pripremama za treću djevojčicu Mari Danu, koja stiže za mjesec dana. Paralelno kuje planove o otvaranju slastičarnice na Knežiji, kvartu u kojem je odrasla.

– Imat ćemo slastice i kolače, njih mi je Miha nametnuo jer ja više volim slano. Knežiji je baš potrebno takvo mjesto, inače je to odlična četvrt, osobito za djecu – otkrila je Ljupka.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Papatest
Papatest
12:27 14.09.2017.

Šteta što vene u Zagrebu kada je rođena za svjetske metropole

MA
marac0409
15:55 14.09.2017.

auuu kako zanimjliv clanak.