JAKO NEZGODNO

Trebao je to biti najsretniji dan u njezinom životu, ali glumici se sve okrenulo u trenu

Emma Stone
Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
Emma Stone
Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
Emma Stone
20.03.2020.
u 18:15
Za glumicu Emmu Stone nisu nimalo laki ovi dani.
Pogledaj originalni članak

Oscarom nagrađena glumica Emma Stone i njezin zaručnik Dave McCary u prosincu su objavili sretne vijesti da će se vjenčati. Međutim, zbog trenutne situacije s pandemijom koronavirusa ti planovi su se promijenili.

Ovog vikenda U Los Angelesu trebali su stati pred oltar, ali par je odlučio odgoditi vjenčanje i za njega još nema novog termina, piše Page Six

Poznati Hrvati za Večernji list poručuju: "Ostani doma".

U prosincu prošle godine su se odlučili na veliki korak nakon dvije godine veze, a upoznali su se 2016. kada je Stone vodila "Saturday Night Live". Prvi put su kao par izašli u javnost tek u listopadu 2017. godine.

U intervjuu za "The Late Show with Stephen Colbert" govorila je o svojim paničnim napadima i tjeskobi u djetinjstvu. Stone (31) pokazala je crtež koji je tijekom terapije naslikala s devet godina o malom zelenom čudovištu koje je za nju predstavljalo tjeskobu i pričala je o tome kako joj je gluma pomogla da smanji osjećaj tjeskobe.

Foto: Profimedia
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: PA/Pixsell
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Britney Spears
Foto: Profimedia
Britney Spears


"I danas patim od tjeskobe no nemam panične napade", kazala je glumica koju je Forbes ove godine proglasio najplaćenijom glumicom na svijetu. Glumica koja je zvijezda filma "Battle of the Sexes" o teniskom meču u 1973. između šampiona Billie Jean King i Bobbyja Riggsa opisala je kako je patila od tjeskobe. Kao dijete vjerovala je da nikad neće moći napustiti rodnu Arizonu, no s 15 godina preselila se u Hollywood.  

"Bila sam vrlo, vrlo tjeskobno dijete i imala sam mnogo napada panike. Terapija mi je bila od velike koristi, počela sam ići na nju kao sedmogodišnjakinja". "Gluma i improvizacije jako su mi pomogli."   Stone kaže kako sada živi uravnoteženijim životom jer upravlja svojom tjeskobom uz pomoć stručnjaka.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.