potvrdila supruga

Tragično preminula zvijezda 'The Voicea', dva dana prije žalio se pratiteljima na jednu stvar

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
03.12.2020.
u 11:45
Dva dana prije nego što je umro, pjevač Jerry Demara požalio se na jake bolove u stražnjici zbog uzimanja injekcija vitamina
Pogledaj originalni članak

Zvijezda showa ''The Voice Mexico'', Jerry Demara, umro je u ponedjeljak u dobi od 42 godine, a Billboard je sada izvijestio kako je umro od komplikacija zaraze koronavirusom. Međutim, dva dana prije smrti snimio je video uživo na svom Facebooku u kojem je rekao da ga nepodnošljivo boli nakon što si je samostalno davao injekcije vitamina u stražnjicu, piše Metro

Demara, pravim imenom Gerardo, tada je rekao: "U bolnici sam jer imam problem. Sa stražnjicom. Pogreškom sam tri dana ubrizgavao vitamine u isto područje."

"Prekjučer mi je bio zadnji ... šest sati imao sam razinu boli 12", dodao je. Još uvijek se ne zna koje je vitamine Demara ubrizgao.

Primljen je u bolnicu u Kaliforniji zbog povraćanja i delirija. Tijekom snimke Demara je teško disao i žalio se na liječenje koje je primao u bolnici. Prebačen je u Memorijalnu bolnicu Pioneers u Brawleyu, ali nažalost, 48 sati nakon što je objavio svoj Facebook Live, umro je. Njegova supruga Claudia vijest je potvrdila na Facebooku, napisavši na španjolskom: "Obitelj i prijatelji ljubavi mog života već uživaju u Božjoj slavi, hvala svima na molitvama. Volim te zauvijek." Dan ranije rekla je svojim pratiteljima da su liječnici 'intervenirali' nakon što su otkrili žuljeve na njegovoj nozi.

Vjeruje se da je pjevač operiran i da je njegovo stanje isprve stabilizirano, ali je ubrzo preminuo. Njegov se uzrok smrti tek treba potvrditi. Demara se proslavio kao natjecatelj showa ''The Voice Mexico'' 2012. godine kada je postao popularna regionalna zvijezda.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.