LJILJANA PETROVIĆ

Tošina menadžerica progovorila nakon 10 godina: 'Ne slušam njegove pjesme i nisam mu bila na grobu'

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Ljiljana Petrović
Foto: Davor VišnjićPIXSELL
Ljiljana Petrović
Foto: Luka Klun/PIXSELL
Ljiljana Petrović
21.10.2017.
u 17:06
- Vrijeme ne liječi rane. Na Tošetovom grobu nisam bila nikada, nemam snage za to ni poslije deset godina. Nikada više nijednu pjesmu koju je otpjevao nisam pustila. Ne mogu. Još uvijek ne mogu čuti njegov glas i sve to - kazala je Petrović
Pogledaj originalni članak

Deset godina nakon smrti makedosnkog slavuja Toše Proeskog prvi je put za medije progovorila njegova menadžerica Ljiljana Petrović, koja se nakon tog tragičnog događaja povukla iz javnosti i počela baviti uzgojem lavande u Nišu.

- Vrijeme ne liječi rane. Na Tošetovom grobu nisam bila nikada, nemam snage za to ni poslije deset godina. Nikada više nijednu pjesmu koju je otpjevao nisam pustila. Ne mogu. Još uvijek ne mogu čuti njegov glas i sve to. Meni je omiljena njegova pjesma "Još i danas zamiriše trešnja", ali nisam je slušala deset godina - kazal je Ljiljana Petrović za Pulsonline.

Ljiljana je te noći bila s Tošom u automobilu, te zadobila lakše ozljede. U bolnici u Novoj Gradiški saznala je da je Toše mrtav i od tada joj je život izgubio smisao. Odlučila je prekinuti sve veze s njim i promijeniti život.

-  Bilo je potrebno puno hrabrosti da promijenim život iz korijena. Uvijek je teško odreći se  nečega u čemu ste bili dobri i krenuti u nešto novo od nule. Pogotovo kada ste u stanju u kojem sam bila ja, naravno da je teško. Priroda mi je u tom trenutku bila lijek za dušu, tako da ja njoj dugujem puno - rekla je Petrović koja već 10 godina živi od uzgoja lavande.

-  Stizale su mi ponude da se vratim menadžerskom poslu i to puno, puno. Nitko me očigledno nije na početku shvatio ozbiljno kada sam poželjela da se sasvim povučem iz tog posla. Svi su mislili da mi je to samo jedna faza i da će me proći poslije nekog vremena. Međutim, vjerujem i nadam se da sada, poslije deset godina, shvaćaju da je to moja konačna odluka i da me neće proći - rekla je tužna Ljiljana za Puls.

Ljiljana uspomenu na Tošu čuva u sebi, a osim što nakon njegove smrti nije pustila ni jednu njegovu pjesmu, nije posjetila ni njegovu obitelj.

- Odrekla sam se svega, samo njega nosim sa sobom uvijek, i to mi je dovoljno. Ljudi moraju da shvatiti da sam ja bila deo Tošetovog života, cijelu sebe sam davala u to, i zato smo bili i tako uspješni. S njegovim odlaskom otišao je i dio mene - završila je Petrović emotivnu ispovijest za Puls.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.