Tri,dva,jedan - kuhaj!

Tomislav Špiček pregaču i kuhaču zamijenio kamerom

Foto: RTL
Tomislav Špiček
Foto: RTL
Tomislav Špiček
Foto: RTL
Tomislav Špiček
23.01.2017.
u 14:27
Član žirija pauzu na snimanju nove sezone RTL-ovog kulinarskog showa odlučio je iskoristiti za učenje novih vještina
Pogledaj originalni članak

 Ako mu nekim čudom u kuhinji postane dosadno i odluči okačiti pregaču o kiln, chef Tomislav Špiček ima odličnu alternativu gastro karijeri. Vrijeme provedeno na setu kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – Kuhaj!“ odlučio je iskoristiti za učenje novih vještina, pa se tako uhvatio kamere i sa smiješkom na licu shvatio da mu i to ide od ruke.

U prvi tren je Špiček ostao malo zbunjen količinom tipki, ručica, funkcija i sveg ostalog što jedna profesionalna studijska kamera posjeduje, no vrlo brzo je, uz upute stručnog snimateljskog tima, savladao osnove, napravio najbolji kadar i samouvjereno zaključio da je sve „naštimano“može početi sa snimanjem.

Što je Špiček snimio na setu kulinarsko-natjecateljskog showa „Tri, dva, jedan – Kuhaj!“ gledateji će imati priliku pogledati u ponedjeljak, 30. siječnja u 21.15 na RTL-u!

>>Nježnost na setu: Špiček češlja brkove Pažaninu i tepa da je nježan kao rikola

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz