ŠOKIRAO OBOŽAVATELJE

Tom Neuwirth: Morat ću ubiti Conchitu Wurst

Foto: DPA/PIXSELL
Conchita Wurst
Foto: Jorg Carstensen/DPA/PIXSELL
Conchita Wurst
Foto: JOERG CARSTENSEN/dpa/DPA/PIXSELL
conchita wurst
13.02.2017.
u 11:46
– S bradatom ženom sam nakon Pjesme Eurovizije zapravo sve ispunio i osvojio. Sada sam u potrazi za novim izazovima – kazao je za njemački list.
Pogledaj originalni članak

Austrijski pjevač Tom Neuwirth, koji je pobijedio na Pjesmi Eurovizije 2014. pod imenom Conchita Wurst, nemalo je iznenadio obožavatelje objavom da želi prestati biti bradata žena Conchita Wurst.

U intervjuu za njemački Welt am Zontag otkrio je da želi "ubiti Conchitu" jer mu više nije potrebna.

– S bradatom ženom nakon Pjesme Eurovizije zapravo sam sve ispunio i osvojio. Sada sam u potrazi za novim izazovima – kazao je za njemački list.

– Skoro mi je 30 i postavljam si brojna pitanja. Volim muškarce, ali kao muškarac", kazao je, dodavši da ne želi biti žena do kraja života. "Pokušavam otkriti u čemu sam dobar, tražim se... a Tom je zapravo buntovnik – dodao je.

Na pitanje što će biti s Conchitom ako je odluči 'napustiti', odgovorio je: "Morat ću je ubiti."

Neuwirth je za njemački list kazao i da kao Conchita sprema novi drugi album, koji bi trebao izaći 2017. Na Instagramu je najavio da Conchita neće nestati preko noći, no kako je vrlo malo vjerojatno da će izaći i njezin treći album.

>>Laska mi što političari govore protiv mene

>>Desnica protiv Conchite: Ne bradatim ženama

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

BI
bijelocrveni
12:07 13.02.2017.

Bljaaaaaaaa! Kraj civilizacije! Ja želim biti leptir! Admine volim te!