SEMIOTIKA: 4 TENORA

Tepaju nam da smo dalmatinski slavuji, no mi smo prije VBR-ovi

Foto: Screenshot
Tepaju nam da smo dalmatinski slavuji, no mi smo prije VBR-ovi
20.09.2018.
u 15:38
Đani Stipaničev, Marko Pecotić Peco, Marko Škugor i Vladimir Garić sutrašnji koncert u KC Dražen Petrović u Zagrebu najavljuju kao krunu dosadašnje karijere. Pripremili su bogat repertoar koji će malo koga ostaviti ravnodušnim
Pogledaj originalni članak


Gosti ovotjedne Semiotike su Četiri tenora  koji će nakon rasprodanog koncerta u Lisinskom i niza rasprodanih koncerata u prestižnim koncertnim dvoranama širom Hrvatske sutra nastupiti u Košarkaškom centru Dražen Petrović u Zagrebu, s početkom u 20 sati.     

Đani Stipaničev, Marko Pecotić Peco, Marko Škugor i Vladimir Garić poznati su kao vrsni pjevači, a njihova zajednička priča počela je prije tri godine. Od tada gdje god nastupaju oduševljavaju publiku raznovrsnim reprtorarom. 

- Ovo je definitivno koncert koji će obilježiti dosadašnji dio naše zajedničke karijere koja traje tri godine. Spremili smo bogat repertoar, i vjerujemo da nitko neće ostati ravnodušan. Najveća nagrada nam je kad na kraju koncerta vidimo oduševljenje na licima publike koja nas poziva na bis - kazao nam je Marko Pecotić Peco. 

Osim zajedničkih pjesama poput “Grande Amore” ili “More More”, tenori će izvesti i po dvije solo pjesme iz svog bogatog repertoara.

- Tepaju nam da smo dalmatinski slavuji, no ja bih prije rekao da smo VBR-ovi. Kad mi zagrmimo , sve stane - našalio se Stipaničev

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DI
Direkt
22:23 20.09.2018.

Kao Mitar Mirić x 4