A Vlaho pločice

Tatjana Dragović pokazala trudnički trbuščić?

Foto: Facebook
Tatjana Dragović pokazala trudnički trbuščić?
26.05.2014.
u 09:42
U posljednje vrijeme priča se o trudnoći Tatjane Dragović. Ako je to točno, postat će treći put majka, dok će njezinu mlađahnom dečku Vlahu Arbuliću to biti prvo dijete
Pogledaj originalni članak

U posljednje vrijeme priča se o trećoj trudnoći Tatjane Dragović. Ako je to točno, postat će treći put majka, dok će njezinu mlađahnom dečku Vlahu Arbuliću to biti prvo dijete. Sretni par vijest nije službeno potvrdio, no Vlaho je na svom Facebooku objavio simpatičnu fotografiju na kojoj se Tatjana i on hvale trbusima.

Vlaho je pokazao zavidne pločice, a Tatjana mali trbuščić. Par se upoznao u teretani, u kojoj, ako je suditi prema fotografiji, provode dosta vremena.

 

>>Tatjana Dragović trudna s mladim manekenom?

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

SE
sestrićna
12:59 26.05.2014.

mali ne vadi...

SJ
Sve je uzalud
10:59 26.05.2014.

.....koliko će ovo trajati...............

LE
LeonardS
17:00 26.05.2014.

Što napisati a da nije uvredljivo