'VOLIO BIH DA MI SE JAVI'

Tarik Filipović putem medija traži prijatelja iz Beograda s kojim se družio prije rata

Tarik Filipović
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
Tarik Filipović
18.04.2018.
u 20:47
- Imao sam tu prvu i ekskurzijsku ljubav koja se zvala isto kao supruga Slobodana Miloševića - Mira Marković - kroz smijeh je otkrio Tarik.
Pogledaj originalni članak

Voditelj i glumac Tarik Filipović otkrio je u intervjuu Kuriru kako se u Beograd zaljubio na prvi pogled, te kako je u glavni grad Srbije često dolazio prije rata. Spavao je kod prijatelja Slobodana Suvajdžića, koga je upoznao tijekom ljetovanja. No, nakon rata izgubio je kontakt sa Slobodanom, kojeg je bezuspješno pokušao naći putem društvenih mreža. Stoga se za pomoć obratio medijima.

- Pokušao sam ga pronaći preko društvenih mreža, ali bez uspjeha. Volio bih da mi se javi, ako pročita ovo. Spavao sam kod Bobe i njegove sestre Milene", rekao je Filipović za Kurir. Tarik je otkrio kako se u Beogradu prvi put opasno zaljubio. Zanimljivo je da je njegova ljubav imala poznato ime.

- Imao sam tu prvu i ekskurzijsku ljubav koja se zvala isto kao supruga Slobodana Miloševića - Mira Marković - kroz smijeh je otkrio Tarik. Inače, Filipović će 27. travnja u Beogradu jubilarni 50. put izvesti svoju monodramu "Ćiro", o treneru svih trenera Miroslavu Ćiri Blaževiću. Bit će to prilika da se ponovno susretnu stari prijatelji.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

Avatar drot kefa
drot kefa
23:42 18.04.2018.

Možda je taj tvoj prijatelj poginuo na nekom ratištu u Hrvatskoj.

DU
Deleted user
21:34 18.04.2018.

Uz Joska Lokasa iznimno iritantna osoba koje je tesko smisliti.

KA
karlodrago
21:11 18.04.2018.

Tarik radi na obnovi bratstva jedinstva ,koje smo krvavo u domovinskom ratu prekinuli.

Još iz rubrike Showbiz