Slavlje za rođendan

T. Ecclestone: Sve što želim za Božić jest da mi se roditelji pomire

Foto: 'RPE/ZOJ/Wenn/PIXSELL'
T. Ecclestone: Sve što želim za Božić jest da mi se roditelji pomire
17.12.2012.
u 19:00
Petra, mlađa kći Slavice i Bernieja Ecclestonea, pokazala je trudnički trbuščić, ali o dolasku prinove ne govori
Pogledaj originalni članak

Iako se još ovog ljeta počelo govoriti da je trudna Petra, mlađa nasljednica šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea, obitelj tu informaciju nije nikad potvrdila. No, sve je otkrio Petrinim trbuh kad se potkraj studenoga prošetala ulicama Los Angelesa. A u nedjelju navečer, sređena od glave do pete, utegnuta u dugu haljinu, zgodna plavuša zablistala je na proslavi svog 24. rođendana, ponosno ističući najvažniji dodatak – zaobljen trbuščić. Uz nju su, uz otmjenu večeru, slavili suprug James Stunt i sestra Tamara, koja se ne veseli Božiću.

– Taj blagdan cijela je obitelj provodila zajedno, a sad moram birati s kojim ću ga roditeljem slaviti. Samo želim da mi se roditelji pomire – rekla je 28-godišnja Tamara, čiji su se roditelji Slavica i Berine rastali 2008. godine.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

BR
brodludjaka
19:58 17.12.2012.

Koga interesiraju ove spodobe????

GL
Glista
16:06 18.12.2012.

ne znam... da ju vidim ujutro u krevetu bez šminke, mislim da bi vrištao...

Avatar Svećenik
Svećenik
13:30 20.12.2012.

Velika.. Kada bi netko od nas dobio dvorac u centru londona za desetke miliona funti, hodao po svijetu, jeo najbolja jela. Imao love za bacanje, sto bi trebao napraviti još za sebe? Zaposliti se u Kamenskom, RIZu, TPK?