nitko nije ni slutio

Svijet šokiran raskidom slavnog para: Prekinuli nakon više od godine dana velike ljubavi

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
20.12.2019.
u 15:30
Drugi izvor za časopis kaže kako je par prekinuo zbog daljine, ali i razlika u prioritetima.
Pogledaj originalni članak

Channing Tatum (39) i pjevačica Jessie J (31) prekinuli su nakon nešto više od godinu dana veze, potvrđuje strani časopis People.

Par je prohodao u listopadu 2018., a zadnji put su viđeni zajedno u listopadu ove godine, kada je Jessie podijelila nekoliko njihovih fotki na društvenim mrežama.

Foto: Instagram

- Nije bilo nikakve drame. Oni su se odlučili razdvojiti i još uvijek su dobri prijatelji - rekao je izvor spomenutog časopisa.

Njih dvoje prvi put su viđeni zajedno prošle godine na mini golfu, a People je potvrdio vezu para samo nekoliko mjeseci nakon što se Tatum razveo od bivše supruge Jenne Dewan. Tatum i Dewan dijele šestogodišnju kćer Everly.

Drugi izvor za časopis kaže kako je par prekinuo zbog daljine, ali i razlika u prioritetima.

- Channing i Jessie imaju različite prioritete koji se zapravo ne usklađuju. Imali su zabavan odnos, ali jednostavno nije uspjelo. Channing mora biti u LA-u većinu vremena da bi mogao provoditi vrijeme s Everly, dok Jessie preferira Englesku. Ipak su i dalje ostali prijetelji - rekao je izvor. 

U ožujku ove godine, Tatum je povodom rođendana poznate reperice, objavio fotografiju na Instagramu s dirljivom porukom kojom je dao do znanja koliko je lud za njom

- Želim ti prekrasan dan u kojem ćeš uživati. Došla si na ovaj svijet i maksimalno ga uljepšala. Melem si za oči, uši i naša srca. Hvala ti što si svoja. Uistinu si posebna. Sretan rođendan, srce! - napisao je Channing.

Mnogi su smatrali kako je glumac prebrzo ušao u vezu s Jessie, s obzirom na to da se od bivše supruge Jenne Dewan (37) razveo samo nekoliko mjeseci prije.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

DU
Deleted user
16:00 20.12.2019.

Koliko grešaka, o koliko pravopisnih pogrešaka, braćo moja mila. Tko to piše, a pogotovo, tko to još i plaća?! Dobro, znam za plaćanje, mi plaćamo. Mene bi naprosto bilo sram napisati i potpisati ovakav "uradak".

Avatar Gab Dissenter
Gab Dissenter
15:41 20.12.2019.

Ma najte... I to još objavite samo tako... Pred Božić...

DU
Deleted user
16:42 20.12.2019.

Vidim da su svi šokirani u3 lepe...pa da se i ja pridružim šokiranima: AJOOOOOOOJJJJJ!