Sve više obožavatelja

Svi samo komentiraju kako naša predstavnica na Eurosongu Albina Grčić priča engleski

Foto: EBU / THOMAS HANSES
Prva Eurosong proba Albine Grčić
Foto: Youtube screenshot
Foto: Instagram
Albina Grčić
Foto: EBU / THOMAS HANSES
Prva Eurosong proba Albine Grčić
Foto: EBU / THOMAS HANSES
Prva Eurosong proba Albine Grčić
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Albina Grčić
Foto: Instagram
14.05.2021.
u 20:33
Nakon što je sve oduševila nastupom na probama u Rotterdamu Albini su stigli i novi komplimenti.
Pogledaj originalni članak

Naša predstavnica na Eurosongu Albina Grčić ima popunjen raspored pred svoj nastup u Rotterdamu i nakon prvih proba dobila je same pohvale za svoj nastup i popela se na kladionicama. Dala je intervju i za Wiwibloggs u kojem je pričala o svojim dojmovima s Eurosonga, ispričala je i kako je zapela u liftu te kako je njezin plesač slomio nokat tijekom nastupa, a obožavatelje je oduševila svojim engleskim.

- Wow, njezin engleski je izvrstan, ima američki naglasak. Svaka čast kako priča engleski. Albinin engleski je odličan. Tako pozitivna, mlada i talentirana djevojka. Njezin je engleski savršen kao i njezina energija - bili su neki od komentara obožavatelja naše talentirane pjevačice iz Splita kojoj fanovi prognoziraju uspjeh na Eurosongu. Ne čudi Albinino odlično poznavanje engleskog jer je studentica engleskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu u Splitu.

Puno pohvala Albina i njezini plesači su dobili i za svoje outfite za koje je zaslužan naš proslavljeni dizajner Juraj Zigman koji je poznat i po suradnjama s brojnim svjetski poznatim osobama, a pohvalio nam se nedavno kako upravo surađuje i s Kylie Jenner.

Albina Grčić zapjevala Tick-Tock i Olivera: "Predviđam da ćemo na Eurosongu biti među top 10"

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

ČR
črnamatizemla
21:36 14.05.2021.

govori - ne veli se priča, nego govori

DM
drazen.muhvic
22:20 14.05.2021.

Ono kada studiraš engleski jezik i književnost sa američkim naglaskom. Neprocjenjivo...

HU
Humbleandhonest
03:20 15.05.2021.

Ono kad dobiješ žuti jer navedeš dvije njezine doista ogromne gramatičke pogreške izrečene u jednoj rečenici. Zašto je to za žuti? Samo argument da nije fantastičan engleski, što je tema članka, i čuđenje s obzirom na činjenicu da to studira. Inače mi je simpatična i želim joj sve najbolje.