BIG BROTHER

Sve za zadatak: Bojan pristao na provokativno fotografiranje za duplericu!

Foto: RTL
Big Brother
Foto: RTL
Big Brother
22.03.2018.
u 15:57
Nakon što je Karla glatko odbila, isti je izazov ponuđen Bojanu. ''Da, naravno! Sam sebe ili će me netko fotografirati?'', kazao je bez imalo razmišljanja.
Pogledaj originalni članak

U sklopu tjednog zadatka, Big Brother testira stanare na različite načine.

Već su se suočili s najvećim strahovima, ali i ignorirali urnebesne stvari koje su se događale unutar kuće, no vrijeme je za nove primamljive izazove.

Nakon što ih je obavijestio kako je vrijeme za novi zadatak u kojem u niti jednom trenutku ne smiju odbiti ponudu Big Brothera, inače gube novac od glavne nagrade, Bigi ih je, jednog po jednog, pozivao u ispovjedaonicu, mamio ih ponudama i testirao do koje su granice spremni otići kako bi izvršili zadatak.

Tako je, između ostalih, u ispovjedaonicu stigla Karla, za koju je BB pripremio posebno provokativan zadatak – senzualno fotografiranje za duplericu!

Nakon što je glatko odbila, isti je izazov ponuđen Bojanu. ''Da, naravno! Sam sebe ili će me netko fotografirati?'', kazao je bez imalo razmišljanja.

U ispovjedaonici su mu se ubrzo pridružili Marin i Ana-Marija, koji će se za tu prigodu naći u ulozi vrhunskih fotografa i osmisliti snimanje.

''Sve u svrhu prodaje časopisa! Potrudit ćemo se maksimalno izvući sirovu seksualnost i karizmu!'', komentirali su fotografi prije nego što su prionuli na posao.

Kako je prošlo senzualno snimanje s Bojanom u glavnoj ulozi, ne propustite doznati večeras od 21:30 na RTL-u.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.