nezgoda u Beogradu

Suzana Mančić završila na Hitnoj: 'Lagano sam išla, sretna, nasmijana i odjednom pljas'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
Suzana Mančić
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Suzana Mančić
Foto: Instagram
Foto: tomislav miletić/pixsell
Foto: Instagram
Foto: Antonio Ahel
Beograd: Promocija knjige 'Vrteška' Zorane Schultz
Foto: Antonio Ahel
Beograd: Promocija knjige 'Vrteška' Zorane Schultz
Foto: Antonio Ahel/PIXSELL
Foto: Antonio Ahel/PIXSELL
17.05.2022.
u 16:49
Najpoznatija loto-djevojka bivše države, Suzana Mančić (65) završila je na Hitnoj nakon nezgode koja joj se dogodila. Naime, kako je otkrila za srpske medije slomila je nožni prst kada je šetala ulicama Beograda, a objasnila je i kako se to dogodilo.
Pogledaj originalni članak

Najpoznatija loto-djevojka bivše države, Suzana Mančić (65) završila je na Hitnoj nakon nezgode koja joj se dogodila. Naime, kako je otkrila za srpske medije slomila je nožni prst kada je šetala ulicama Beograda, a objasnila je i kako se to dogodilo.

-Pala sam na pješačkom prijelazu iz nepoznatih razloga. Lagano sam išla, sretna, nasmijana i odjednom pljas. Tri prsta sam nabila, ali jedan je stradao najviše- ispričala je Mančić te otkrila kako će otići u Grčku gdje živi njezin suprug kako bi je on liječio.

-Evo baš sutra idem kod njega, moram se oporavljati sva tjedna- dodala je Suzana.

Inače, Suzana je aktivna na društvenim mrežama gdje redovito za svoj izgled dobiva komplimente, a nedavno je objavila fotografiju ''za sve koji ju vole''.

-Bez filtera, bez photoshopa. Samo malo odmora. Ovu sličicu sam postavila za sve one koji me vole, a naročito za one koji očima ne mogu vidjeti- poručila je Mančić.

Podsjetimo, Suzana je nedavno progovorila o objavljivanju njezinih eksplicitnih snimaka, a otkrila je i da joj je to promijenilo život. Istaknula je da joj je to bio najgori period života.

- Prvi put da sam htjela da me nema. Htjela sam se probuditi nakon 20 godina, ali naravno život ide dalje. Isplačeš se, uzvrištiš da te nitko ne vidi i digneš glavu, duboko udahneš te zakoračiš na ulicu gdje te čekaju neugodna iznenađenja - rekla je za Srpske medije.

- Dosta je bilo plakanja. Ja imam dvoje djece, koje su sada tinejdžerice. Sada mogu reći hvala Bogu što smo svi mi ostali normalni i što smo to preživjeli. Da je bilo lako, nije. Da je bilo odvratno, je - kazala je te dodala kako neće nikada saznati tko je to napravio.

Dodala je da smatra kako je to napravila osoba za koju nikada nije posumnjala da bi to mogla biti, no iznimno je zahvalna što su svi nakon incidenta ostali normalni.

- Nikada nije onaj na koga sumnjaš, već onaj na kojeg nikada nisi posumnjao – rekla je.

Inače, legendarna se voditeljica 2018. udala za Simeona Ocomokosa, grčkog bankara kojeg ljubi dugi niz godina. Suzana i Simeon svoje sudbonosno da izrekli su u njegovoj domovini – Grčkoj. Zemlja je to u koju Mančić često odlazi, jer par ne živi zajedno, te uvijek ističe kako joj je Grčka jedna od najdražih zemalja na svijetu.

VIDEO Pucnjava ispred Arene u Puli tijekom snimanja scena za seriju FBI: International

novo poglavlje života

Naša glumica o odlasku iz Hrvatske: Mirovina mi je iznosila 2100 kuna, a danas sam u Kini poželjan stručnjak

Glumica, doktorica znanosti i profesorica Vitomira Lončar govori o novom valu pandemije u Kini i kako Kinezi gledaju na situaciju u svijetu. –Trenutačno nema putovanja u i iz Kine. Prestroga su pravila. Samo šest posto Kineza ima putovnicu, ali to je više od 80 milijuna turista, a budući da vole trošiti, najpoželjniji su turisti kamo god dođu – kaže Vitomira Lončar.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

DU
Deleted user
20:09 17.05.2022.

Vesti iz glavnog grada

Avatar solinarep
solinarep
21:22 17.05.2022.

Za Hristosa Boga! Javite i kad joj pukne nokat!

RA
radolizem
21:43 17.05.2022.

Mnoge žene nakon 55.-e godine su "suhe". Suzana je otišla na orošavanje vagine, pazi na prehranu i po očima se vidi da je zadovoljna žena.