Supertalent

Supertalent: Žiri izabrao 50 polufinalista za nastupe uživo

Foto: Nova TV
Supertalent: Žiri izabrao 50 polufinalista za nastupe uživo
29.10.2010.
u 18:24
Gledatelji i tročlani žiri u današnjoj će se emisiji prisjetiti nastupa nekih natjecatelja čiji su talenti posebno oduševili
Pogledaj originalni članak

Nakon šest audicijskih emisija žiri showa Supertalent ovoga će petka odlučiti kojih je 50 kandidata od njih 160 pokazalo najveći talent i tako zaslužilo ulazak u polufinale. Polufinaliste ćemo od sljedećeg petka gledati u emisijama uživo, a one će prema dosad viđenom biti pravi spektakl. Gledatelji i tročlani žiri u današnjoj će se emisiji prisjetiti nastupa nekih natjecatelja čiji su talenti posebno oduševili.

Među njima je i pjevačica Antonija Barišić, koja je na audiciji izvela a capellu i koja već tri godine pjeva u gospel sastavu. Zagrebačka audicija predstavila je i skupine koje dokazuju da je glavni grad Hrvatske izvorište plesnih talenata. Plesni klub Modus koji je na audiciji nastupio s koreografijom “Heaven can’t wait” na ovogodišnjem svjetskom prvenstvu postali su prvaci svijeta.

Riječka audicija iznjedrila je kandidate poput malog plesača iz Pakraca Endija Schrottera, koji je još jedan povratnik u Supertalent, a hoće li ovaj put ostvariti cilj i proći dalje, doznat ćemo večeras. Uoči Supertalenta uživo predstavit će se i Sabina Koželj Horvat čija je pjesma “Sjećanja” neslužbena himna ovogodišnjeg Supertalenta.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.