Nije dobro

Najmlađa milijarderka završila u bolnici!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kylie Jenner
Foto: Instagram
Kylie Jenner
Foto: Instagram
Kylie Jenner
Foto: Reuters/Pixsell
25.09.2019.
u 19:04
Navodno ima ozbiljne simptome gripe, uključujući mučnine i vrtoglavicu.
Pogledaj originalni članak

Reality zvijezda Kylie Jenner završila je u bolnici.

Čini se kako se najmlađa milijarderka toliko razboljela da je morala zatražiti liječničku pomoć. Prema TMZ-u, Kylie se već nekoliko dana ne osjeća dobro zbog 'intenzivne bolesti' zbog koje završila u bolnici u Los Angelesu. Navodno ima ozbiljne simptome gripe, uključujući mučnine i vrtoglavicu, pišu strani mediji. S njom je Caitlyn Jenner, dok je mama Kris Jenner u Parizu na tjednu mode. Zbog problema sa zdravljem nije se pojavila niti na dodjeli nagrade Emmy, na kojoj su se pojavile njezine sestre Kendall Jenner i Kim Kardashian.

Foto: Instagram
Kylie Jenner

Inače, prema pisanju Forbesa, njezino bogatstvo procjenjuje se na gotovo milijardu američkih dolara, a New York Post proglasio ju je najutjecajnijom slavnom osobom u modnoj industriji. Kylie je svoju karijeru započela kao model, a danas je uspješna poslovna žena.

Kad joj je bilo samo 15 godina, surađivala je s robnom markom PacSun, sa svojom sestrom Kendall kreirala je odjeću "Kendall & Kylie", a s nepunih 17 pokrenula je vlastit brend Kylie Lip Kits koji je kasnije preimenovan u Kylie Cosmetic. Već tada časopis Time stavio ju je na popis najutjecajnijih tinejdžera na svijetu navodeći njezin utjecaj na društvenim mrežama. Iz godine u godinu taj je utjecaj postao sve važniji.

Danas je Kylie jedna od najutjecajnijih osoba na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 142 milijuna obožavatelja, a osim horde obožavatelja, Instagram joj donosi i zavidnu zaradu s obzirom na to da prema pisanju Hopper HQ-a, za samo jednu sponzoriranu objavu dobije čak milijun dolara, što je čini najplaćenijom osobom na Instagramu prema podacima za proteklu godinu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

SH
Shalan
19:34 25.09.2019.

To je zato jer je influencerica pa je dobila influencu

IL
ilijan1a
20:34 25.09.2019.

Dođi mala kod mene na njegovu njegu

NA
navik1952
02:10 26.09.2019.

Ja vise nisam zecepljen. Suhe sljive su jako pomogle.