Nova ljubav

Stigla ljubav poslije razvoda: Tina u vezi sa snimateljem HTV-a

Foto: Boris Ščitar/Pixsell
Stigla ljubav poslije razvoda: Tina u vezi sa snimateljem HTV-a
24.05.2010.
u 19:48
– Meni je tako svejedno što se piše. Zapravo ne shvaćam u čemu je problem da imam nekoga ili da se s nekim družim, ali žao mi je zbog njega jer nije naviknut na ovakve stvari – rekla nam je 39-godišnja glazbenica.
Pogledaj originalni članak

Samo mjesec dana pjevačica Tina Rupčić uspjela je od javnosti skrivati svoju privatnu sreću – prvi put nakon razvoda od glazbenika Hrvoja Rupčića (41) sretno je zaljubljena! Njezina intenzivna druženja s diplomiranim slikarom i HTV-ovim snimateljem Jurišom Borasom (38) zabilježena su prošlog vikenda u noćnom izlasku u zagrebačkom naselju Trešnjevka, s kojim se nakon zabave u svome automobilu uputila u nepoznatom smjeru.

Što je loše u druženju?


– Meni je tako svejedno što se piše. Zapravo ne shvaćam u čemu je problem da imam nekoga ili da se s nekim družim, ali žao mi je zbog njega jer nije naviknut na ovakve stvari – rekla nam je 39-godišnja glazbenica koja je, ne svojom krivnjom, prije godinu i pol upletena u medijsku trakavicu kad joj je supruga iz doma s dvoje malodobne djece otela 30-godišnja glumica Zrinka Cvitešić.

– Nisam se sad odlučila isključivo posvetiti karijeri i djeci, ali o tome se ne razmišlja. Ako se treba dogoditi, nešto će se i dogoditi, definitivno neću ići u časne sestre – rekla je u prvom intervjuu nakon razvoda za Večernjakov prilog Ekran. Tada je otkrila kako je zbog djece, 12-godišnjeg sina Noe i petogodišnjeg Jakova, s Hrvojem ostala u korektnim odnosima. A odmah su poslije njih na listi prioriteta bliski prijatelji te glazba kojom se profesionalno počela baviti sa 20 godina u ženskom bendu Maxmett. Danas je ponosna frontmenica benda DOG Kantina. Nakon uspješnog radijskog hita “Savršeni svijet”, nedavno je ponovno krenula u pokoravanje glazbenih ljestvica singlom “Hodaš isto kao ja” koji se može čuti i na stranici benda na MySpaceu.

Tajna u novom singlu


– Od svih žanrova najviše mi se sviđa rock! Temperamentniji je od ostalih, baš poput mog horoskopskog znaka Strijelca. Vlastitu buntovnost protiv svega pronašla sam u rocku – izjavila je Tina koja trenutačno živi smireno i zaljubljeno, čemu svjedoče i stihovi novog singla: “...dobrodošao u moje snove, drago mi je da si tu. Svaki korak nekud nas vodi, svaki put je prilika. Svoju snagu oslobodi i vjeruj da nema granica. Bez nekog pravog razloga, nama se čudo događa”

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz