reakcija voditelja

Stanković reagirao na Tram 11: Kada bi isti kriterij ljevičari primijenili na njih bili bi to "reperi s karakterom"

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Aleksandar Stanković, voditelj i urednik emisije Nedjeljom u 2
Foto: Facebook
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Aleksandar Stanković, voditelj i urednik emisije Nedjeljom u 2
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Aleksandar Stanković, voditelj i urednik emisije Nedjeljom u 2
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Aleksandar Stanković, voditelj i urednik emisije Nedjeljom u 2
24.01.2022.
u 14:54
Na ovu aktualnu situaciju i povlačenje albuma grupe Tram 11 iz prodaje promptno je reagirao i Aleksandar Stanković, voditelj i urednik HRT-ove emisije 'Nedjeljom u 2'
Pogledaj originalni članak

Poprilična bura digla se na domaćoj glazbenoj sceni nakon što je izdavačka kuća Menart odlučila povući iz prodaje album grupe Tram 11 i to zbog stihova pjesme koje su naišle na neodobravanje dijela javnosti. 

- Diskografska kuća Menart raskida ugovor s grupom Tram 11. Nedavno objavljeni album 'Jedan i jedan', odlučili smo povući i iz fizičke prodaje te sa svih digitalnih streaming servisa. Svjesni smo i žao nam je što je objava spomenutog albuma uvrijedila dio publike. To nam nikako nije bila namjera i radimo sve kako bismo ispravili ovaj nenamjeran propust. Menart nikada nije podupirao nikakav oblik mržnje već slobodu govora i različitosti - poručili su iz Menarta, a nakon toga uslijedile su i reakcije brojnih poznatih osoba.

Na ovu aktualnu situaciju promptno je reagirao i Aleksandar Stanković, voditelj i urednik HRT-ove emisije 'Nedjeljom u 2'. - Kada bi isti kriterij ljevičari, poštovatelji djela predsjednika Republike, primijenili na Tram 11 bili bi to "reperi s karakterom." - napisao je Stanković na svom Facebook profilu.

Foto: Facebook

Album 'Jedan i jedan' oko kojeg se podigla prašina preslušao je i naš glazbeni kritičar Hrvoje Horvat. Njegovu recenziju možete pročitati OVDJE. 

VIDEO Sjećate li se Peggy iz 'Bračnih voda'? Glumica je promijenila imidž, teško bi ju prepoznali

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 21

ME
medvedgrad
15:23 24.01.2022.

Tramovci su očigledno u pravu!

RE
reborn
16:01 24.01.2022.

Nazvao Pupovac i rekao "to ne smije ići van!" I eto, Menart povlači iz prodaje...

Online Đeneral
15:23 24.01.2022.

Ništa posebno kontroverzno nema u albumu, za koji nisam ni čuo dok dežurni higijeničari, mjerači "prihvatjivog ponašanja" (koji sebi umišljaju da su mjera prihvatljivog) nisu digli graju hrpom uobičajenih floskula i parola. Međutim, očito su uboli krajnje tupom iglom u pravu rit koja si umišlja da je sveta krava da za nju ne vrijedi propitivanje, da je ona ta koja je mjera morala, ona kojoj je dano da po drugima vrši nuždu, a da se nju ne smije obrisati. Takvih je ritova cijela povijest i sve su na kraju propale pa će propasti i ova današnja.