ABSENTIA

Stana Katić igra agenticu FBI-ja u novoj krimi seriji

Foto: Promo
Absentia
Foto: Promo
Absentia
Foto: Promo
Absentia
31.07.2017.
u 22:07
Glumica čiji su roditelji rođeni u Hrvatskoj igra FBI-jevu agenticu Emily Byrne koja nestaje bez traga loveći bostonskog serijskog ubojicu te je proglašena mrtvom. Šest godina kasnije pronađena je u šumskoj kolibi, jedva živa, ali bez ikakvih sjećanja što joj se dogodilo.
Pogledaj originalni članak

Novi trailer AXN-ove serije "Absentia" sa Stanom Katić u glavnoj ulozi predstavljen je publici širom svijeta. Glumica čiji su roditelji rođeni u Hrvatskoj igra FBI-jevu agenticu Emily Byrne koja nestaje bez traga loveći bostonskog serijskog ubojicu te je proglašena mrtvom. Šest godina kasnije pronađena je u šumskoj kolibi, jedva živa, ali bez ikakvih sjećanja što joj se dogodilo. Po povratku kući saznaje da se njezin suprug, kojeg glumi Patrick Heusinger, ponovno oženio te da je njihovog sina odgojila druga žena. Uskoro Emily biva uvučena u novi niz ubojstava.

Nova Sonyjeva produkcija uključuje svjetske zvijezde poput Stane Katić („Castle”, „24”, „CSI: Miami”) i Ralpha Inesona („Igra prijestolja”), koji glumi specijalnog agenta Adama Radforda, dok Emilynog supruga igra Patrick Heusinger („Jack Reacher”). U ostalim ulogama su Cara Theobold („Downtown Abbey”), Neil Jackson, Angel Bonnani i Richard Brake. Scenarij ovog napetog trilera uspješno balansira između lova na serijskog ubojicu i emotivne obiteljske psihološke drame uz pregršt inovativnih akcijskih scena.

Regionalna premijera “Absentie” planirana je na jesen ekskluzivno na AXN Adriji.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

LI
lipotan
23:11 31.07.2017.

neznam zasto ali ova zena nema nista sa Hrvatskom roditelji su joj srbi iz okolice Zadra.Stana je lipa ali koga sve ovo interesira,vecernji pise gluposti.

OR
orao10
04:42 01.08.2017.

Ma kakve bre veze ima Stana sa Hrvatskom to je nasa Srpkinja

BJ
Bjelovar112
22:52 31.07.2017.

kakve ima veze sto su joj roditelji rodeni u Hrvatskoj mozda ona nikad nije bila nit zna Hrvatski