Teške optužbe

Stallone je 16-godišnjakinju prisilio ne grupni seks? Evo što on kaže o tome

Foto: Reuters
Slyvester Stallone
Foto: Caroline Seidel/DPA/Pixsell
Sylvester Stallone
Foto: Reuters
Sylvester Stallone
17.11.2017.
u 16:11
Cijelu slučaj tek sad je izašao na vidjelo, a navodno se dogodio u Las Vegasu 1986. gdje je glumac snimao film "Over The Top"
Pogledaj originalni članak

Prema policijskom izvješću koje je dospjelo u javnost glumac Sylvester Stallone 1986. tijekom snimanja filma "Over the Top" u Las Vegasu natjerao je tada 16-godišnjakinju na grupni seks. 

Djevojka koja je iznijela ove optužbe boravila je s obitelji u istom hotelu u kojem je bio i poznati glumac kojem je tada bilo 40 godina. Stallonea je  upoznala u hotelu i zamolila ga je za autogram, a dan poslije otišla je i filmski set. Tamo je upoznala Stalloneovog tjelohranitelja Michaela De Lucu koji je djevojku  pitao koliko bi joj se svidjelo da joj se slavni glumac malo upucava.

Njen odgovor je bio kako ne bi imala ništa protiv toga, a De Luca joj je ubrzo u ruku gurnuo ključeve hotelske sobe glumca. Kada je došla u hotelsku sobu dočekao ju je Stallone, a u policijskom izvješću piše kako je djevojka ispričala da su se razodjenuli i seksali.

Uskoro je Stallone pozvao i tjelohranitelja da im se pridruži i djevojku je prisilio da oralno zadovolji tjelohranitelja, a kasnije ju je prisilio i na seks s njim. Stallone i De Luca rekli su joj kako nikome ne smije reći o onome što se dogodilo jer su oni oženjeni muškarci i ako saznaju da je ikome ispričala što se  dogodilo u hotelskoj sobi da će je pretući. 

O cijelom slučaju oglasio se i Stallone preko svoje glasnogovornice Michaelle Bega koja je rekla: Ovo je smiješna, kategorički netočna priča. Policija nije nikad kontaktirala glumca u vezi tog navodnog napada, stoji u njezinom priopćenju. 

Foto: Press Association/DPA/PIXSELL
Harvey Weinstein i Georgina Chapman
Foto: Reuters
Harvey Weinstein
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell, PA/Pixsell, DPA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/PIXSELL
Louis CK
Foto: IPA/PIXSELL

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

DU
Deleted user
17:17 17.11.2017.

Nekim čudom epidemija naknadne pamet i (sjećanja) zavladala. Nova moda? Nije više u modi biti samo žrtva, nego in je biti žrtva poznate osobe?

IL
ilijan
16:49 17.11.2017.

Sada je postalo popularno da te pišuljice optužuju za nekaiva sexualna zlostavljanja i prisiljeni Sex. Vjetojatno su osjetile da bi sada to dobro mogle naplatiti kad već nisu prije. Stim da su to vjerojatno radile bez prisile jedino cilj im je bio da što prije i što lakše postanu nekakve tvjezdice, sad se lagano gase sijaju nove tako da još nešto utrže.

DU
Deleted user
17:28 17.11.2017.

Gdje se baš sad sjetila? Stallone poslije 31 godinu se toga uopće ne sjeća. A olakotna okolnost je što je sex bio grupni, tako da cijela grupa podjednako dijeli krivnju, samo što sve preživjele iz grupe treba nahvatat.