kraj ljubavi

Srpski poduzetnik prekinuo s Ivom Grgurić: 'Postavio joj je ultimatum, ona je odbila'

Foto: Instagram
Iva Grgurić
Foto: Instagram
Iva Grgurić
Foto: Instagram
Iva Grgurić
Foto: Instagram screenshot
Iva Grgurić
Foto: Josip Regović/Pixsell
Foto: Youtube screenshot
Foto: Josip Regović/Pixsell
Foto: Josip Regović/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
11.03.2023.
u 15:36
Jedan dan je došao i rekao: 'Ili nas dvoje ili tvoj posao'. Nije mogla vjerovati što joj govori. U prvi mah je pobjesnjela, a onda se rastužila. Nije željela prekidati s njim, jer joj je on najveća ljubav u životu - rekao je prijatelj bivšeg para Nemanje Petroševića i Ive Grgurić te dodao da su nakon toga prekinuli.
Pogledaj originalni članak

Pobjednica treće sezone 'Zadruge', Iva Grgurić (29) bila je u vezi sa srpskim poduzetnikom Nemanjom Petoševićem, no njihovoj je ljubavi došao kraj, piše srpski Kurir. Kako navode, Nemanja nije mogao podnijeti to što reality zvijezda često putuje u Dubai zbog posla, pa je prekinuo odnos s njom. Za ovaj medij, sve je objasnio prijatelj bivšeg para.

- Iako je djelovalo kao da imaju vezu iz bajke, istina je ipak drugačija. Iva i Nemanja su se u posljednje vrijeme svađali jer su često bili razdvojeni. Ona je stalno na relaciji Beograd-Dubai jer razvija posao s ružama od zlata. Njemu je smetalo što se više čuju telefonom nego što se viđaju, pa joj je poručio da tako više ne može – kazao je te dodao kako je poduzetnik Ivi postavio ultimatum.

- Jedan dan je došao i rekao: 'Ili nas dvoje ili tvoj posao'. Nije mogla vjerovati što joj govori. U prvi mah je pobjesnjela, a onda se rastužila. Nije željela prekidati s njim, jer joj je on najveća ljubav u životu. Nikada nikog nije voljela kao njega, pa joj je i sama pomisao na rastanak teško pala. Ali, s druge strane, nije željela pristati na njegove uvjete jer je znala da ako to napravi, cijeli život će joj postavljati ultimatume. Zato mu je poručila da ne želi ostaviti posao, jer želi zarađivati, a ne da živi na tuđoj grbači. On joj je tada kao iz topa odgovorio da više nisu zajedno. Istog trenutka se spakirala i u suzama napustila stan. Od tada se nisu čuli – objasnio je prijatelj.

Iva je nakon prekida mislila kako će se ona i njezin bivši pomiriti, ali ju je on ubrzo otpratio s Instagrama te obrisao zajedničke fotografije. Nakon toga je isto učinila i ona.

Podsjetimo, o ljubavi Slavonke i Srbina dugo se šuškalo, a ona ju je potvrdila u listopadu prošle godine kada je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj zagrljeni poziraju zajedno. 

Nemanja je sin vlasnik je najveće i jedne od najboljih autopraonica u Beogradu, imaju i 'rent a car' centar, kao i kafić. Srpski mediji pišu da im je sjedište tvrtke u Luksemburgu dok su svoje poslovanje proširili diljem Europe. 

Inače, Iva je u fokus javnosti došla nakon pobjede u realityju kojom je osvojila 50.000 eura i dobila brojne angažmane. 

VIDEO Mojmira Pastorčić otkrila što se dogodilo u RTL Direktu: 'Nemam bjesnoću, nije me ugrizao Vučko'

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

BP
Besposlen pop
02:39 12.03.2023.

“ o ljubavi Slavonke i Srbina….” Kad ovako pišu hrvatski novinari, srpske portale ne moraš ni citati. Ma sramota!

Avatar Cera
Cera
06:22 12.03.2023.

Ubode i ostavi... Pa što si mislila da te pravi državljanin smatra čime? Ima takvih koje lete tamo da se .......

DO
domagoj1492
03:06 13.03.2023.

On ko iz topa odgovorio, ona se isti tren spakirala. Neki jako nagli događaji …