miljenik estrade

Srpski dizajner u centru seks-skandala!

Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot
02.10.2018.
u 07:00
Severina je za nastup u Crnoj Gori prije tri mjeseca odabrala njegovu haljinu koja je cijela ukrašena Swarovski kristalima, a njegovu kreaciju nosila je i Maja Šuput na predstavljanju albuma 'Showgirl'.
Pogledaj originalni članak

Nisu prošla ni dva mjeseca otkako je poznati srpski modni kreator Darko Kostić omiljen među hrvatskim pjevačicama izašao iz pritvora, no ponovo se našao u centru seks-skandala.

Ovog puta jer ga je dečko s kojim je imao spolni odnos prijavio policiji za seksualno uznemiravanje. Kako piše „Kurir“, drama se odigrala sinoć dok je 24-godišnji mladić V. B. imao seksualni odnos s kreatorom. Odnos je bio dobrovoljan, ali kreatoru je puknuo kondom na što ga je mladić molio da prestane i nazvao 112. No, policija je zaključila da nema elemenata kaznenog djela.

Podsjetimo, Darko Kostić je izašao iz Okružnog zatvora u Beogradu 14. kolovoza pošto mu je ranije Treći osnovni sud u Beogradu ukinuo pritvor u kome je bio nešto više od mjesec i pol dana jer je 22. lipnja bio uhićen po prijavi maloljetnika L. J. (15) za seksualno uznemiravanje.

Kostić će se tako braniti sa slobode, a protiv njega je Treće osnovno tužiteljstvo podnijelo optužni prijedlog kojim ga se tereti za spolno uznemiravanje spomenutog maloljetnika, ali i još jednog punoljetnog mladića B. Š. (22), kao i za nedozvoljeno držanje opojne droge, odnosno omogućavanje uživanja opojnih droga. Kako je ranije najavljeno, početak suđenja Kostiću zakazan je za 11. listopad. Darko Kostić jedan je od najpoznatijih srpskih dizajnera, a vole ga nositi i brojne hrvatske estradne zvijezde.


Severina je za nastup u Crnoj Gori prije tri mjeseca odabrala njegovu haljinu koja je cijela ukrašena Swarovski kristalima, a njegovu kreaciju nosila je i Maja Šuput na predstavljanju albuma 'Showgirl'. Srpski dizajner oblačio je i hrvatsku voditeljicu Antoniju Blaće za vrijeme reality showa Big Brother.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
ObrenM
07:30 02.10.2018.

Baletani i modni kreatori su u vecini pedercine najgore vrste.

Još iz rubrike Showbiz