U SPLITU

Sretni par iz ŽNV stao pred oltar! Dorian i Ivana se vjenčali nakon 4 godine veze

Foto: RTL
Dorian i Ivana
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: RTL
Dorian i Ivana
Foto: Instagram
18.05.2021.
u 15:00
Kandidati druge sezone "Života na vagi" nakon četiri godine veze uplovili su u bračnu luku.
Pogledaj originalni članak

Nakon što su se prije četiri godine zaljubili pred kamerama, kandidati druge sezone "Života na vagi" Dorian Crnković i Ivana Stapić izrekli su sudbonosno "Da, uzimam!", piše RTL. Naime, par se prošlog vikenda vjenčao u Splitu, u Župi Sv. Spasa na Mejašima.

Još uvijek nije poznato kamo će na medeni mjesec, ali zna se kako planiraju zajednički život u Zagrebu, odakle je Dorian. O vjenčanju su ranije razgovarali s Glorijom. „Imat ćemo intimnu svadbu, samo za nas i naše najbliže, jer ne želimo taj trenutak dijeliti s javnošću“, otkrila je Ivana krajem travnja. 

Fotografija s vjenčanja osvanula je na društvenim mrežama, a čestitke ne prestaju pristizati.

Foto: Instagram

Podsjetimo, Dorian je 2017. godine, uz to što je upoznao ljubav svog života, pobijedio i u showu ''Život na vagi'' te osvojio i novčanu nagradu od 150 tisuća kuna. Tijekom cijele sezone izgubio je čak 77 kilograma, a najveću podršku dobio je upravo od Ivane. 

VIDEO Albina, sretno večeras na nastupu!

 

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ME
MediciKM
16:02 18.05.2021.

Sretno vam bilo. No, zašto vraćate kile?Zaboravili kako je teško bilo skidati.