Gastro show

Špiček priznao: Ovo je težak zadatak, čak i za profesionalne kuhare!

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
11.10.2017.
u 15:13
Natjecatelji večeras imaju zadatak napraviti vjernu repliku jela na tanjuru i pogoditi okus bez da probaju jelo
Pogledaj originalni članak

Kandidati kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' večeras moraju napraviti što vjerniju repliku zadanog tanjura i pogoditi okuse bez da prethodno probaju jelo. Čak je i sam žiri priznao da je ovaj izazov najkompliciraniji do sada.

Žiri je za večerašnji izazov pripremio četiri fantastična jela koja natjecatelji moraju rekonstruirati. Vođe timova, Bada i Toca te Đurđica i Matea, na temelju jednog pogleda moraju dodijeliti jelo određenom paru iz svog tima.

„Nezgodno je dodijeliti nekome jelo da kuha kada ni vi sami niste probali to jelo, niti znate točno što je jer ga prvi put vidite“, zabrinuto je kazao Toca, kojem se današnji zadatak ne čini nimalo lakim.

Nakon što su vođe podijelile parove po tanjurima, jedan tim imat će 30 sekundi da dođe do dodijeljenoj jela, pogleda ga, pomiriši, malo preokrene vilicom, ali ne smiju ga okusiti te je kušanje jela strogo zabranjeno. Drugi tim, koji pobijedi u kvizu, imat će malu prednost te će za proučavanje jela imati punu minutu, što im neće previše pomoći jer će im i dalje nedostajati najvažnija komponenta jela – okus.

„Današnji dan je zanimljiv i težak. Tu ima posla i za profesionalne kuhare jer je teško samo na miris i na oko vidjeti što je sve unutra“, kazao je Špiček s kojim se slaže i njegov kolega Mate Janković.

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
17:41 11.10.2017.

ovi su počeli tražiti od kandidata što sami nisu sposobni napraviti kao profesionalci,žao mi je kandidata koje vrijeđaju mada su vjerojatno svijesni da to nisu profi kuhari ali se vole praviti pametni i ocjene im nisu realne ako je krumpir sirov onda bi trebali biti dosljedni i dati iste ocjene