USREĆUJE LJUDE

Snježana Schillinger poslala poruku ženama i otkrila je li njen Franz 'zadrti muškarac'

Foto: Instagram
Snježana i Franz Schillinger
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Screenshot
Foto: Instagram
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva
Foto: Instagram
Foto: Instagram
18.08.2022.
u 09:14
- Kažu i da ako vaš muž ne voli vaše prijatelje ne voli baš ni vas jer vi se zrcalite u svojim prijateljima! Cure ne vjerujte muškarcu koji vas želi mijenjati, produžiti vam suknju, promijeniti frizuru, ekipu, posao - napisala je Snježana
Pogledaj originalni članak

Poduzetnica Snježana Schillinger (50) na Instagramu je objavila fotografiju sa suprugom Frankom, a uz nju je napisala podužu poruku ženama. 

- A ja još uvijek lovim zalaske sunca! Kažu da su najljepši na otvorenom moru i ne lažu! Kažu i da ako vaš muž ne voli vaše prijatelje ne voli baš ni vas jer vi se zrcalite u svojim prijateljima! Cure ne vjerujte muškarcu koji vas želi mijenjati, produžiti vam suknju, promijeniti frizuru, ekipu, posao, počela je objavu.

- Znate onaj tip frajera kojem smetaju vaše frendice i frendovi, koji vas zlostavlja s nekim svojim teorijama kakva je vaša ekipa, tipa meni su koma ti tvoji gayevi, skandalozne slike na društvenim mrežama?! Stari, pa stani malo, ali ja sam se s tim ljudima družila, ružila i preživjela vrhunski sve te godine bez tebe di si tad bio kada su mi držali glavu dok 'povraćam ispred Sokola' zbog nekog nebitnog lika, dodala je Snježana i napisala kako njen Franz nije "zadrti muškarac".

- Ova krajnja metafora nije istina, ali vam može dočarati vrhunac prijateljstva! Sve ste to vi i ako vas takvu ne želi prihvatiti ne treba vam! Franz nije takav tip zadrtog muškarca zato je on onaj pravi! Za mene kažu da volim biti okružena ljudima i to me čini sretnom no ja sam najsretnija kada usrećujem ljude oko sebe - zaključila je Schillinger. 

Snježana se prošle godine udala za Franza Schillingera. Zaručili su se na Maldivima, a vjenčali su se na Kornatima. Snježana je još prije godinu dana priznala kako će uvijek živjeti na dvije adrese zbog obitelji. "Jesam, službeno sam Bečanka, ali nikad se neće dogoditi da ne budem službeno i Zagrepčanka. Naravno da živimo na dvije adrese, uvijek ćemo živjeti na dvije adrese jer je moja obitelj u Zagrebu, moj sin je u Zagrebu, moj posao je u Zagrebu, a i Franz ima posao u Hrvatskoj", rekla je jednom prilikom. 

VIDEO: Joli na koncert u Virovitici došao čitav grad 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

HR
HRVFOREVER
09:34 18.08.2022.

Pa mehunka kako te nije sram. A i vl daje prostor zadnjim.......