Velika čast

Slavni komičar drugi put u ulozi voditelja Oscara!

Foto: Big Pictures/PIXSELL
chris rock
Foto: Big Pictures/PIXSELL
chris rock
Foto: Press Association/PIXSELL
chris rock i žena
22.10.2015.
u 12:02
Chris Rock je najveća faca zabavne industrije. Bit će fenomenalan voditelj Oscara – kazali su uzbuđeno producenti David Hill i Reginald Hudlin najavivši svečanu dodjelu koja će se održati 28. veljače u Los Angelesu
Pogledaj originalni članak

Nakon Neila Patricka Harrisa čast da vodi 88. dodjelu najprestižnije filmske nagrade Oscar pripala je slavnom komičaru i redatelju Chrisu Rocku

Vijest je na svojim službenim stranicama objavila Američka akademija filmskih znanosti i umjetnosti, a ovo će Rocku biti drugi voditeljski angažman na Oscarima. Svoj voditeljski debi imao je 2005. godine kada je Oscara dobio film Clinta Eastwooda "Djevojka od milijun dolara".

– Chris Rock je najveća faca zabavne industrije. On je komičar, glumac, pisac, producent, dokumentarist – sve u jednom. Bit će fenomenalan domaćin! – kazali su uzbuđeno producenti David Hill i Reginald Hudlin najavivši svečanu dodjelu koja će se održati 28. veljače u Los Angelesu.

Inače, Rock je četverostruki dobitnik Emmyja, tvorac i producent serije "Svi mrze Chrisa", a glumio je, između ostalog, i u "Smrtonosnom oružju 4" i posudio glas Martyju u animiranom serijalu Madagaskar.

>>Razvodi se Chris Rock

>>Kćeri izluđuju Chrisa Rocka da ih upozna s Obaminom djecom

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZB
zbisko
12:55 22.10.2015.

Mislim da ima i boljih