čeka blizance

Slavna glumica koja je otkrila da je trudna u 49. godini pokazala poveći trbuh na Zlatnim globusima

Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS
80th Annual Golden Globe Awards in Beverly Hills
Foto: CP/ABACA/ABACA
Golden Globe Awards Arrivals - LA
Foto: CP/ABACA/ABACA
Golden Globe Awards Arrivals - LA
Foto: Jim Ruymen/NEWSCOM
Hilary Swank and Philip Schneider Attend the Golden Globe Awards in Beverly Hills
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS
80th Annual Golden Globe Awards in Beverly Hills
Foto: Earl Gibson for the HFPA/REUTERS
80th Annual Golden Globe Awards
Foto: Earl Gibson for the HFPA/REUTERS
80th Annual Golden Globe Awards
11.01.2023.
u 10:00
Blizanci bi se trebali roditi u 16. travnja, baš na rođendan njezina pokojnog oca Stephena, koji je preminuo u listopadu 2021. godine. – Osjećam se odlično, hvala na pitanju – kazala je glumica okupljenim novinarima.
Pogledaj originalni članak

Prošla je svečana dodjela jubilarnih 80. Zlatnih globusa na kojoj su i ove godine uživale brojne poznate osobe. Veliko oduševljenje svojom pojavom izazvala je trudna glumica Hilary Swank (48) koja se na dodjeli pojavila sa suprugom Philipom Schneiderom. Hilary se pojavila u dugoj Pradinoj smaragdno-zelenoj haljini s crnim mašnama na ramenima koja je isticala već poveći trudnički trbuh. – Osjećam se odlično, hvala na pitanju – kazala je glumica okupljenim novinarima. 

Dvostruka Oskarovka početkom listopada prošle godine otkrila je da u 49. godini čeka blizance sa suprugom, a detalje o trudnoći iznijela je za Extru. – Moji su mi prijatelji rekli, kada čekaš blizance, da to to udvostručuje hormone, udvostručuje mučnine, udvostručuje se sve – rekla je Swank tada i dodala kako je s trudnoćom i udajom čekala dok ne upozna onog pravog.

Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

– Imala sam karijeru i nisam imala pravu vezu sve do... prije četiri godine, i svi elementi su se trebali spojiti i biti kako treba. To je nešto o čemu sam razmišljala još kao mlada djevojka. To mi je bilo na umu, tako da je lijepo biti ovdje i samo biti trudna – kazala je glumica koja se može pohvaliti s dva Oscara za glavnu žensku ulogu – 2000. godine za "Dečki nikad ne plaču" i 2005. za "Djevojku od milijun dolara". 

Blizanci bi se trebali roditi 16. travnja, baš na rođendan njezina pokojnog oca Stephena koji je preminuo u listopadu 2021. godine. 

– Predivno je, sve se posložilo. Moj otac bio je jedan od mojih najdražih ljudi, to je poput odavanja počasti njegovu životu time što će se roditi na njegov rođendan. Bio bi sretan i vrlo uzbuđen zbog mene. On je htio da imam sve što želim u životu i znam da bi on bio sretan zbog toga što sam ja jako sretna – kazala je Swank. 

ovo su pobjednici

Zvijezde se vratile na Zlatne globuse: Mlada 'Elvisova' zvijezda Austin Butler i Michelle Yeoh odnijeli glavne nagrade

Slavne osobe i televizijska kuća NBC odustali su od dodjele Globusa 2022. zbog etičkih propusta Udruge stranih novinara Hollywooda (HFPA), grupe koja dodjeljuje nagrade. Veće, raznolikije članstvo i druge promjene HFPA-e uvjerile su mnoge od najvećih filmskih i TV zvijezda da podrže ovogodišnju ceremoniju, koja daje publicitet pobjednicima i nominiranima i često povećava njihove šanse za najprestižniju holivudsku nagradu - Oscara.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar messerschmidt
messerschmidt
10:11 11.01.2023.

Malo kasno, al bolje nego da je išla u Zambiju.

FE
Ferdinand
18:09 12.01.2023.

Kad je trebala rađati djecu ganjala je karijeru,sad će s 50 umjesto prabaka postati mama!