Velika sreća

Slavlje u obitelji: 'Sretan rođendan ljubavi!'

Foto: tomislav miletić/pixsell
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
04.02.2019.
u 16:28
-Sretan 11. rođendan mojoj ljubavi. Arman, tatino... Riječima neizrecivo. – uputio je Tarik čestitku svome sinu, a one su se nastavile nizati.
Pogledaj originalni članak

Nakon što su 31. prosinca Tarik i Lejla Filipović proslavili desetu godišnjicu braka, ovog vikenda također su dobili razlog za slavlje. Njihov sin Arman proslavio je 11. rođendan, a koliko su roditelji ponosni, podijelili su na Instagramu.

-Sretan 11. rođendan mojoj ljubavi. Arman, tatino... Riječima neizrecivo. – uputio je Tarik čestitku svome sinu, a one su se nastavile nizati iz čitavog svijeta. Kroz hešteg tata Tarik je poručio da je mali Arman njegov klon. Mama Lejla je također podijelila dio slavlja iz rezidencije Filipović.

Foto: Instagram screenshot

Kada priča o svojoj sreći, Tarik zna da je za njega to obitelj koju nerijetko spominje u ranijim intervjuima.
-Uvijek sam se trudio biti zadovoljan i sretan. Možda zvuči otrcano, ali novac nije nužno izvor sreće. Mene više vesele sitnice. Ako ću govoriti o tome što je najvažnije osim obitelji, to je, možda je opet otrcano, zdravlje mojih bližnjih i meni dragih ljudi.-

Priča o ljubavi bivše Miss Hrvatske i jednog od najuspješnijih glumaca ovog prostora seže u prošlo desetljeće. Ljubav je planula 2006. godine, a u tajnosti su se vjenčali na Silvestrovo 2007. godine. Dva mjeseca kasnije rodio im se sin Arman.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.