nova uloga

Slavko Sobin: 'Ne znam hoće me netko poljubiti ili udariti'

Foto: Instagram
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Instagram
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Slavko Sobin
Foto: Nova TV
Foto: Instagram
09.09.2019.
u 17:20
Glumac je priznao da se nikada nije našao u ljubavnom trokutu kao njegov lik u seriji 'Drugo ime ljubavi'.
Pogledaj originalni članak

Glumac Slavko Sobin, koji u novoj seriji 'Drugo ime ljubavi' igra ulogu Igora priznao je kako se snašao u novoj ulozi.

- Zadovoljstvo mi je igrati ulogu u kojoj stalno osjećam napetost, kad ne znam hoće me netko poljubiti ili udariti. Taj lik Igora koliko god da je lud, ima svoj mir u glavi, za razliku od mene privatno koji stalno nešto analiziram. Kada dođem raditi, ja se isključim i odmorim - rekao je za 24 sata.

Foto: Instagram

Slavkov lik u ljubavnom je trokutu s likovima Elizabete Brodić i Momčila Otaševića, za kojeg kaže kako je miljenik nacije.

- Izgubit ću bitku u simpatijama. S druge strane, nakon 'Plesa sa zvijezdama' dobio sam samopouzdanje, mogu pomisliti kako će se publika razveseliti kada će me vidjeti na ekranu - smatra Sobin. Iako o svojem ljubavnom životu ne priča previše, za 24 sata je otkrio kakav je u vezi i je li se ikada našao u ljubavnom trokutu.

- Situaciju u kakvoj sam se našao u seriji nisam nikada doživio u privatnom životu. U vezi sam vjeran kao pas i ne bih si to nikad priuštio - priznao je Slavko, a u nezgodnoj situaciji nije se našla niti glavna glumica, Elizabeta.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

- U privatnom životu nisam se nikad našla u ljubavnom trokutu kao u seriji, ja sam potpuna kontra lika kojeg tumačim. Bila sam u dvije duge veze i to je to - rekla je Brodić koja je priznala da joj je zabavno glumiti lik Lole.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.