uzrok i dalje nepoznat

Sin slavnog pjevača (28) pronađen mrtav u kući, samo pet godina nakon tragične smrti kćeri

Foto: JAD/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.
Chris Brown and Nick Cannon host 2013 BET Awards afterparty
Foto: DCA/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.
Bobbi Kristina Brown
Foto: William Conran/Press Association/PIXSELL
Oscars Vanity Fair Whitney & Bobby
19.11.2020.
u 08:46
Bobby Brown ranije je pretrpio obiteljsku tragediju, nakon što je polusestra Bobbyja mlađeg, Bobbi Kristina, pronađena beživotna u kadi u svom domu u Georgiji, u dobi od samo 22 godine.
Pogledaj originalni članak

Sin američkog kantautora, repera, plesača i glumca Bobbyja Browna, Bobby Brown Jr, umro je u dobi od 28 godina - i to pet godina nakon što je pjevač izgubio kćer Bobbi Kristinu. Bobby Jr. bio je polubrat Bobbyjeve kćeri s Whitney Houston, Bobbi Kristine, koja je preminula u dobi od 22 godine, 2015. godine.

Prema navodima TMZ-a, Bobby Jr pronađen je mrtav u svojoj kući. Uzrok smrti još uvijek nije utvrđen, a policija je i dalje na mjestu događaja dok nastavlja istragu.

Bobby Brown ranije je pretrpio obiteljsku tragediju, nakon što je polusestra Bobbyja mlađeg, Bobbi Kristina, pronađena beživotna u kadi u svom domu u Georgiji, u dobi od samo 22 godine.

Bila je u bolnici nekoliko mjeseci prije nego što je preminula u srpnju 2015. Mrtvozornik je utvrdio da je njezin uzrok smrti utapanje i utvrđeno je da u njezinom sustavu ima toksičnih razina alkohola i kokaina.

Smrt Bobbi Kristine imala je jezive sličnosti s njezinom majkom Whitney Houston, koja je umrla samo tri godine ranije. Pjevačica je umrla od slučajnog predoziranja dok se kupala u hotelu Beverly Hilton.

Bobby Jr. jedno je od sedmero djece Bobbyja Browna. Majka Bobbyja Jr. je Kim Ward, koja je s Bobbyjem u vezi bila 11 godina prije nego što se zaljubio u Whitney.

 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

DU
Deleted user
09:22 19.11.2020.

Koka + lova = death

PE
peroperić22
08:04 20.11.2020.

ova vesela familija je posrkala droze u ozbiljnim količinama, tako da je tata Bobby sigurno iznimno ponosan... i količinom potrošenog i brojem ljudi koje je pobio...

Avatar Tombstone
Tombstone
11:01 19.11.2020.

Usmrkal je koku zarazenu kineskim virusom